Christoffer Hamer i Temptech med Copenhagen. Foto: Jan Røsholm

VISER NORSK KØBENHAVN I BERLIN

Oslo og Copenhagen er to salgssuksesser for Temptech. I år har de fått med seg Wilfa på IFA, og de ønsker flere norske utstillere.

Publisert

Daglig leder Christoffer Hamer i Temptech AS stiller ut på IFA-messen i Berlin for femte år på rad.

– Dette tyder på at det er verdt investeringen?

– Det vil tiden vise. Dette er ikke noen billig operasjon, men i det lange løp taper man nok ikke penger, sier Hamer.

Han sier det er en fordel å stille ut samme med Wilfa.

Morten Hoff (t. v.) i Wilfa og Christoffer Hamer i Temptech delte utstillingsområde på IFA-messen. Foto: Jan Røsholm.

– Vi får besøk av hverandres kunder, deler møteområdet, og tiltrekker oss nok flere sammen enn vi hadde gjort hver for oss. Dessuten har vi det hyggelig! Det er mange som liker å samarbeide med norske selskap, vi er allerede flere som har de samme distributørene i andre land, og hvis noen ønsker tips når det gjelder det praktiske rundt å stille ut på IFA kan de jo snakke med oss! sier Hamer.

Han sier det har vært mer trafikk hos dem enn tidligere år.

Vi tiltrekker oss nok flere sammen enn vi hadde gjort hver for oss

– I tillegg til at vi har bygd oss opp en kundebase og er her sammen med Wilfa, har vi lagt merke til at flere har gått rundt med oversikten fra det norske bransjebladet i hånda – så den har nok også hjulpet, sier Hamer.

Copenhagen og Oslo

På produktsiden trekker Hamer frem skapet Copenhagen, med glassdør, uttrekkbare skuffer og plass til 144 flasker, til 29.000 kroner.

Det patenterte hyllesystemet i Copenhagen. Foto: Jan Røsholm.

– Dette er et veldig visuelt skap, utviklet for restauranter, men vi selger svært mange til vinentusiaster. Til tross for at flaskene presenteres på en ekstremt bra måte, er kapasiteten god med et patentert hyllesystem. Skapet er 180 cm høyt, 60 bredt og 68 dypt, og en av toppselgerne våre i Sverige. Alle typer flasker går på hylla, det er lett å holde orden, og restauranter som bruker disse skapene øker salget av vin betraktelig, sier Hamer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA.

Temptech har også flere ny skap for plassering under benk, fullintegrert med kjøkkenets egen sokkel. Serien heter Oslo, kommer i hvit, sort og stål, i 30 og 60 cm bredde, og finnes også for høyskap.

– Siden vi er så flinke til å lage vinskap, har vi også kommet med retroskap i tre størrelser; 46, 130 og 330 liter. Den i midten kommer også med glassfront, og har blitt svært populær, sier Hamer.

Temptechs retrokjøleskap. Foto: Jan Røsholm.
Powered by Labrador CMS