INDESIT SATSER I NORDEN

– Flere salgssjefer med høyere kompetanse skal sikre hyppige opplæringskurs og tilby salgsmuligheter til alle butikkene i Norden.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Michele Caputo, administrerende direktør i Indesit Company i Norden, i en pressemelding. Han vil koordinere det nye selskapets ambisjoner for Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island. Indesit Company SpA har besluttet å investere i Norden, med en langsiktig plan, for å vinne utfordrende markedsandeler.

– For å oppnå konsernets mål, vil Indesit Company øke sin tilstedeværelse på og tilby en sterk og nøyaktigere kundeservice. Av denne grunn skal det bygges ut en sterkere infrastruktur med et dedikert lag som er i stand til å dekke salg, markedsføring, logistikk og finans basert i Norden, heter det i pressemeldigen.

– Vi skaper et sterkere lokalt lag med mål om å øke markedsandelen vår. Vi kommer også til å forbedre ettersalgsservicen med nye verktøy og prosesser, utnytte Vest-Europas beste praksisprosjekter, og forsterke lokal logistikkstøtte for å redusere leveringstiden for små mengder. Vi vil også gi sterkere støtte til lokal markedsføring for å utvikle porteføljen vår, og bedre kunne tilfredsstille våre nordiske kunder, sier Caputo i pressemeldingen.

Vi kommer også til å forbedre ettersalgsservicen

Europeisk produksjon

Indesit Company er produsent og distributør av hvitevarer som vaskemaskiner, tørketromler, oppvaskmaskiner, kjøleskap, frysere, komfyrer, kjøkkenhetter, ovner og kokeplater. Selskapet er markedsleder i Italia, Storbritannia og Russland, og ble grunnlagt i 1975. Siden 1987 har det vært notert på Milano-børsen, og i 2011 hadde konsernet et salg på 2,8 milliarder euro. Indesit Company har 14 produksjonsanlegg i Italia, Polen, Storbritannia, Russland og Tyrkia, og 16.000 ansatte. Konsernets viktigste merkevarer er Indesit, Hotpoint og Scholtès.

Michele Caputo (39) har siden juni 2012 vært administrerende direktør i Indesit Company Nordics AS, som har hovedkontor i Stockholm. Han har tidligere arbeidet i Reckitt Benckiser i 14 år. Fra 1998 var han involvert i flere salgsroller, administrerte internasjonale storkunder og distriktssjefer. I 2006 ble han utnevnt til leder av Trade Marketing Italy med koordinering av praksisprosjekter i Europa for hovedkategorier. I 2009 ble han utnevnt til salgsdirektør på New Zealand, der han forbedret kundeengasjementet fra transaksjonsbaserte forhold til strategisk partnerskap, heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS