iRobot Roomba 800

Pressemelding fra Witt 23. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye standarder innenfor rengjøringsroboter med iRobots nye Roomba 800-serie

iRobot har funnet opp en helt ny måte å rengjøre gulv på. Med en ny serie roboter – og ikke minst AeroForce-teknologien i dem – har iRobot nok en gang flyttet standarden for gulvrengjøring.

AeroForce-teknologien består av såkalte «AeroForce-støvoppsamlere», som gir langt bedre ytelse og gjør robotstøvsugeren nærmest vedlikeholdsfri. Dessuten fjernes opptil 50 % mer støv, skitt og hår fra gulvene sammenlignet med tidligere Roomba-modeller.

iRobot har lansert en revolusjonerende ny serie med forbrukerroboter i Europa. Der dreier seg om Roomba 800 serien, som representerer den aller nyeste teknologien innenfor rengjøringsroboter.

«iRobot har stor erfaring innenfor robotrengjøring av hjem over hele verden. Vi kjenner forbrukernes ønsker og behov i Europa. Og ikke minst de mange forskjellige daglige utfordringer innenfor robotrengjøring. Vi har derfor levert noen helt nye systemer som hever listen for rengjøringseffektivitet, som har øverste prioritet blant våre forbrukere», sier Christian Cerda, Senior Vice President og General Manager ved iRobots Home Robots Business Unit.

iRobot Roomba 800-serien

• Fjerner opptil 50 % mer støv, skitt og hår.

• Utstyrt med et 5 ganger kraftigere vakuum enn tidligere Roomba-modeller

• Oppbevarer 60 % mer skitt i den nye høykapasitetsbeholderen

• Er mer eller mindre vedlikeholdsfri – AeroForce-støvoppsamlerne bryter ned sammenfiltrede hår

• XLLife-batteriet optimaliserer robotens rengjøringseffektivitet.

En helt ny måte å rengjøre gulv på

Det helt sentrale i den nye iRobot Roomba 800-serien er høyeffektiv børstefri rengjøring, som i likhet med det nye iRobot XLLife-batteriet optimaliserer effektiviteten. En revolusjon innenfor robotrengjøring.

iRobot Roomba 800-serien med den nye «AeroForce Performance Cleaning System» rengjør ganske enkelt gulv som ingen annen støvsuger noensinne tidligere har gjort.  Med en enestående ytelse.

Powered by Labrador CMS