Miele Generasjon 6000 kaffemaskiner

Pressemelding fra Miele 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Generasjon 6000 - Mieles nye innbyggingsserie: Innovative og lekre kaffemaskiner fra Miele

Mieles nye Generasjon 6000-serie er selskapets mest omfattende lansering noensinne. De nye, elegante kaffemaskinene i serien kan tilberede to ulike kaffetyper samtidig og dysen tilpasser seg automatisk til koppens utforming og høyde.Innbyggingsserien Generasjon 6000 er utviklet under mottoet "Design for life". Den skal harmonisere med alle kjøkkenstiler og er tilgjengelig i to designlinjer og mange farger. Serien består av alt fra stekeovner, kombidampere, kaffemaskiner og mikrobølgeovner til koketopper og ventilatorer.

Viderefører kaffeinnovasjonen

I 1998 skapte Miele en helt ny produktkategori da selskapet lanserte verdens første kaffemaskin for innbygging. Det frigjorde benkeplass for forbrukere verden over. Med den nye dysesensoren på toppmodellene i Generasjon 6000-serien viser Miele igjen innovasjonskraft.

Sensoren på de lekre, innbygde kaffemaskinene justerer dysehøyden automatisk for å sikre optimal avstand til koppen eller glasset. Dette bidrar til å gi deg den perfekte kaffetemperatur og crema. Dysen heves dessuten 1 cm etter tilberedning av drikker med melkeskum slik at den ikke blir tilsmusset. De to integrerte LED-lysene gir lekker og stemningsfull belysning.

En annen nyhet er "OneTouch for Two"-funksjonen. Den innebærer at du via et enkelt tastetrykk kan tilberede to kaffetyper samtidig, eksempelvis cappuccino og latte macchiato. Det betyr redusert tilberedningstid og økt tid til å nyte kaffen med andre.

Melkebeholder i front

Nok en nyhet er melkesystemet "OneClick". Den lekre melkebeholderen i glass er plassert i front. Dermed trenger du ikke åpne kaffemaskinen eksempelvis for å vaske beholderen eller fylle på melk. Den plasseres og fjernes enkelt med et klikk. Melkebeholderen og lokket kan vaskes i oppvaskmaskin.

Det er også svært enkelt å rengjøre kaffemaskinen. Alle kaffe- og melkerør skylles automatisk med vann fra vannbeholderen etter bruk for å unngå at melk og kaffe stivner og surner i rørene. Den nye melkebeholderen i glass sikrer også at du ikke glemmer igjen melk som kan surne i systemet.

Enkelte modeller i serien tilbys også med Nespresso-system. Disse er de eneste i markedet med fem kapselkaruseller med plass til totalt 20 kapsler. Du kan velge mellom tre ulike kopp- eller glasstørrelser direkte på skjermen.

Kort om Generasjon 6000

Innbyggingsserien Generasjon 6000 er tilgjengelig i to lekre designlinjer.

PureLinehar et stilrent og moderne design med utstrakt bruk av glass.ContourLinehar et tradisjonelt, klassisk og tidløst design og en større andel av rustfritt stål. I tillegg til Mieles eksisterende farger og overflater, som CleanSteel rustfritt stål og BrilliantHvit, tilbys Generasjon 6000 i de nye fargene ObsidianSort og HavannaBrun.

Generasjon 6000 har et nytt, intuitivt grensesnitt for betjening. Du kan velge mellom touch-betjening eller tradisjonelle dreiebrytere, eller en kombinasjon av de to - til sammen fire ulike betjeningsløsninger. Øverst troner den nye berøringsløsningen M Touch. Den lar deg betjene produktene som en smarttelefon eller et nettbrett via den høyoppløste TFT-fargeskjermen.

Mieles kaffemaskiner i Generasjon 6000-serien har veiledende utsalgspriser fra kr. 20.284 til 34.232 inkl. mva. og er tilgjengelig i salg fra 1. august.

Powered by Labrador CMS