Miele Generasjon 6000 kombidamp

Pressemelding fra Miele 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Generasjon 6000 - Mieles nye innbyggingsserie: Kombidamp for matlaging på første klasse

Den nye DGC XL har samme egenskaper som forgjengeren, eksempelvis lift-panel, stort ovnsrom, betjening som en vanlig stekeovn og kraftig MultiSteam-teknologi, men er nå tilgjengelig i to modeller. Toppmodellen med den nye betjeningsløsningen M Touch, der du styrer den intuitive menyen med fingertuppen på den høyoppløste TFT-fargeskjermen, har trådløst steketermometer. Den andre modellen med betjeningsløsningen SensorTronic har kablet steketermometer.

Automatisk menytilberedning

En annen fordel med Mieles kombidampere er muligheten for å tilberede hele menyer automatisk via noen få, enkle tastetrykk. Du kan tilberede inntil tre forskjellige matvarer samtidig. Temperatur, tilberedningstid og rekkefølge bestemmes automatisk. Displayet viser også når og i hvilke rillehøyder de enkelte matvarene skal settes inn, slik at alt blir ferdig samtidig. Da kan du tilberede en hel meny uten stress og med perfekt timing.

Kort om Generasjon 6000

Innbyggingsserien Generasjon 6000 er tilgjengelig i to lekre designlinjer.

PureLinehar et stilrent og moderne design med utstrakt bruk av glass.ContourLinehar et tradisjonelt, klassisk og tidløst design og en større andel av rustfritt stål. I tillegg til Mieles eksisterende farger og overflater, som CleanSteel rustfritt stål og BrilliantHvit, tilbys Generasjon 6000 i de nye fargene ObsidianSort og HavannaBrun.

Generasjon 6000 har et nytt, intuitivt grensesnitt for betjening. Du kan velge mellom touch-betjening eller tradisjonelle dreiebrytere, eller en kombinasjon av de to - til sammen fire ulike betjeningsløsninger. Øverst troner den nye berøringsløsningen M Touch. Den lar deg betjene produktene som en smarttelefon eller et nettbrett via den høyoppløste TFT-fargeskjermen.

Mieles kombidampere i Generasjon 6000-serien har veiledende utsalgspriser fra kr. 34.824 til 40.997 inkl. mva. og er tilgjengelig i salg fra 1. august.

Powered by Labrador CMS