Miele Generasjon 6000 stekeovner

Pressemelding fra Miele 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Generasjon 6000 - Mieles nye innbyggingsserie: Mieles anerkjente stekeovner har blitt enda bedre

Mieles nye innbyggingsserie Generasjon 6000 er selskapets mest omfattende lansering noensinne. De lekre og avanserte stekeovnene i serien har en rekke nye finesser, som eksempelvis enda enklere betjening og pyrolyserengjøring.

Generasjon 6000 er utviklet under mottoet "Design for life". Den skal harmonisere med alle kjøkkenstiler og er tilgjengelig i to designlinjer og mange farger. Serien består av alt fra stekeovner, kombidampere, kaffemaskiner og mikrobølgeovner til koketopper og ventilatorer. Sentralt står de nye stekeovnene, som blant annet har blitt enda enklere å rengjøre og betjene.

Mieles stekeovner er svært avanserte, men samtidig brukervennlige. Ønsker du eksempelvis å sikre et perfekt matresultat kan du bruke Mieles automatikkprogrammer. Da kan du steke kjøtt, fugl og fisk, i tillegg til å steke og bake kaker og brød, uten å måtte velge verken funksjon, temperatur eller tid. Stekeovnene kommer i en rekke ulike varianter, hvor du kan velge ulike betjeningsløsninger, fra dreiebrytere til touch-berøring på høyoppløst TFT-fargeskjerm.

Enklere og raskere rengjøring

Stadig flere kunder ser fordelene med pyrolyserengjøring som innebærer oppvarming til cirka 500 grader, slik at alt av smuss, fett og matrester brenner opp og kan børstes ut. Med de nye stekeovnene i Generasjon 6000-serien er dette blitt enda enklere. Tidligere måtte man fjerne eksempelvis føringslistene og kombiristen, men dette er ikke lenger nødvendig ettersom disse nå tåler ekstremt høye temperaturer. Dermed blir pyrolyserengjøringen enda raskere og enklere.

Emaljeringen har også fått den nye, moderne fargen antrasittgrå. Denne blir nå standard i alle Miele-stekeovner med pyrolyse og Mieles patenterte PerfectClean-finish i ovnsrom, på stekebrett, kombirist osv. Den anti-klebrige finishen gjør at maten ikke setter seg fast og sikrer superenkel rengjøring. Ovnsrommet på 76 liter er dessuten markedets største.

Fuktig perfeksjon

En annen nyhet er muligheten for å bruke funksjonen "KlimaPluss" i flere automatikkprogrammer. KlimaPluss tilfører fuktighet for perfekte resultater ved baking og steking, eksempelvis luftig deig, saftig og mørt kjøtt og sprø skorpe. Tidligere har det kun vært mulig å bruke funksjonen i kombinasjon med varmluft. Med de nye Generasjon 6000-stekeovnene har du nå mulighet for KlimaPluss i programmene over- og undervarme, stekeautomatikk og "Pizza & Pai". I tillegg kan du velge mellom tidsinnstilt og manuelt dampinntak.

Kort om Generasjon 6000

Innbyggingsserien Generasjon 6000 er tilgjengelig i to lekre designlinjer.

PureLinehar et stilrent og moderne design med utstrakt bruk av glass.ContourLinehar et tradisjonelt, klassisk og tidløst design og en større andel av rustfritt stål. I tillegg til Mieles eksisterende farger og overflater, som CleanSteel rustfritt stål og BrilliantHvit, tilbys Generasjon 6000 i de nye fargene ObsidianSort og HavannaBrun.

Generasjon 6000 har et nytt, intuitivt grensesnitt for betjening. Du kan velge mellom touch-betjening eller tradisjonelle dreiebrytere, eller en kombinasjon av de to - til sammen fire ulike betjeningsløsninger. Øverst troner den nye berøringsløsningen M Touch. Den lar deg betjene produktene som en smarttelefon eller et nettbrett via den høyoppløste TFT-fargeskjermen.

Mieles stekeovner i Generasjon 6000-serien har veiledende utsalgspriser fra kr 11.149 til 36.056 inkl. mva. og er tilgjengelig i salg fra 1. august.