Miele Generasjon 6000 varmeskuffer

Pressemelding fra Miele 11. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Generasjon 6000 - Mieles nye innbyggingsserie: Varmeskuffer med nye bruksmuligheter

Varmeskuffene i Mieles nye innbyggingsserie Generasjon 6000 er et lekkert tilskudd til de øvrige produktene. Praktiske er de også og kan brukes til mye mer enn å holde maten og serviset varmt. Varmeskuffene kan nå benyttes for langtidstilberedning av mat.

Generasjon 6000 er utviklet under mottoet "Design for life". Serien skal harmonisere med alle kjøkkenstiler og er tilgjengelig i to lekre designlinjer og mange farger. Den består av alt fra stekeovner, kombidampere, kaffemaskiner og mikrobølgeovner til koketopper og ventilatorer. De lekre varmeskuffene har mange nye bruksmuligheter.

Langtidstilberedning

Varmeskuffens opprinnelige funksjon er å holde tilberedt mat varm, i tillegg til forvarming av kopper og servise. Kokker har imidlertid oppdaget mange nye bruksområder. Heving av gjærdeig, tining av mat og smelting av sjokolade er noen eksempler. Nå har Miele utvidet bruksområdene ytterligere. De nye varmeskuffene i Generasjon 6000-serien kan nå langtidstilberede mat på temperaturer under 90 grader. Programmene er merket med et nytt symbol på kontrollpanelet og er intuitive å bruke. Du trenger heller ikke overvåke tilberedningsprosessen.

- Langtidstilberedning er ideelt for mange typer kjøtt og gir et svært saftig og mørt resultat. Varmeskuffene frigjør dessuten plass i stekeovnen, sier produktsjef Stian Normann-Arvesen i Miele.

Enkel integrasjon i kjøkkennisjer

Varmeskuffene er tilgjengelig i to høyder, 14 og 29 cm. Dermed lar de seg enkelt integrere sammen med de andre produktene i innbyggingsserien i de fleste kjøkkennisjer. Varmeskuffene er ikke bare praktiske. De kompletter også de andre produktene i serien på en svært lekker måte. Modellen på 14 cm er tilgjengelig i to versjoner med smal og bred dekorlist avhengig av designoppsett. Disse har også håndtaksfri åpning av skuffen. Modellen på 29 cm med PureLine-design har det karakteristiske håndtaket i designserien. ContourLine-versjonen har front i rustfritt stål med bredt håndtak.

Kort om Generasjon 6000

Innbyggingsserien Generasjon 6000 er tilgjengelig i to lekre designlinjer.PureLinehar et stilrent og moderne design med utstrakt bruk av glass.ContourLinehar et tradisjonelt, klassisk og tidløst design og en større andel av rustfritt stål. I tillegg til Mieles eksisterende farger og overflater, som CleanSteel rustfritt stål og BrilliantHvit, tilbys Generasjon 6000 i de nye fargene ObsidianSort og HavannaBrun.

Generasjon 6000 har et nytt, intuitivt grensesnitt for betjening. Du kan velge mellom touch-betjening eller tradisjonelle dreiebrytere, eller en kombinasjon av de to - til sammen fire ulike betjeningsløsninger. Øverst troner den nye berøringsløsningen M Touch. Den lar deg betjene produktene som en smarttelefon eller et nettbrett via den høyoppløste TFT-fargeskjermen.

Mieles varmeskuffer i Generasjon 6000-serien har veiledende utsalgspriser fra kr. 9.154 til 10.021 inkl. mva. og er tilgjengelig i salg fra 1. august.

Powered by Labrador CMS