Miele PowerFlex

Pressemelding fra Miele 14. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye koketopper fra Miele:

Enda flere fordeler med induksjon

Stadig flere sverger til matlaging med induksjon fordi det går raskt og sparer strøm. Mieles nye PowerFlex induksjonstopper gir enda flere fordeler. Du kan eksempelvis koble to kokesoner sammen til en eller tilpasse kokesonen til runde kjeler eller avlange stekeformer.  

Miele har videreutviklet induksjonstoppene vesentlig, hvor de nye PowerFlex-kokesonene og boostereffekt på inntil 7,3 kW er de mest fremtredende egenskapene. Koketoppene har dessuten fått enda jevnere kraftoverføring til bunnen av kjelene, noe som bidrar til et perfekt matresultat.

Fleksible kokesoner

Koketoppene har vesentlig mer fleksible kokesoner ved at du kan koble to kokesoner sammen til en. Dermed blir bruken av veldig store kjeler mye enklere og raskere. Når to soner er koblet sammen, gir TwinBooster-teknologien en effekt på inntil hele 7,3 kW.

Du kan også bruke ulike kjelestørrelser på en og samme kokesone. Med et enkelt tastetrykk tilpasser du kokesonen til eksempelvis små kjeler, store pastakjeler og avlange stekeformer. De individuelle kokesonene har en effekt på inntil 4,5 kW. Koketoppene har et stilrent og minimalistisk design.

Mange valgmuligheter og enkel betjening

PowerFlex-koketoppene er tilgjengelig i forskjellige størrelser med ulike funksjoner. Dermed kan alle kan finne en variant som enkelt kan integreres i kjøkkenet og som passer den enkeltes bruk. Du kan eksempelvis velge mellom fire eller seks kokesoner og ulike brukergrensesnitt. Koketopper med "Direktevalg" har et intuitivt hurtigvalg for effekttrinn og tider med en sentral tallrekke for alle kokesonene. "Direktevalg pluss" innebærer at tallrekkene i tillegg er bakbelyst.

Koketoppene har også en rekke andre funksjoner. Et eksempel er Stop & Go. Det gjør at du kan redusere alle kokesonene til laveste effekttrinn ved et enkelt tastetrykk. Det er praktisk og enkelt hvis mobilen ringer eller noen ringer på døren. Opprinnelig effekt tilbakeføres like enkelt via et trykk.

Mieles PowerFlex-koketopper er i salg til veiledende utsalgspriser fra cirka kr. 15.000 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS