Miele T1

Pressemelding fra Miele 12. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Mieles nye tørketrommelserie T1:

Perfekte tørkeresultater, duftkapsler og mindre krøller

Mieles nye tørketrommelserie T1 har mange spennende nyheter og de beste tørkeresultater noensinne for minimal tøyslitasje. Med duftampuller kan du tilføre favorittduften i tøyet, mens strykning blir mye enklere – eller helt overflødig – med programmet dampglatting.

Miele T1 kommer i to lekre designlinjer, ChromeEdition og WhiteEdition. Førstnevnte har kromringdør med glass og klassisk utseende. Sistnevnte har buet front, hvite flater og mer minimalistisk design.

Perfekt tørkeresultater

Tørketromlene har Mieles patenterte PerfectDry-system. Det sikrer nøyaktig tørkeresultat selv om vannet er svært mineralholdig. Dette er ingen selvfølge for tørketromler fordi mineraler påvirker restfuktighetsmålingen og dermed tørkeresultatet. Med PerfectDry registrerer sensorer minerealnivået i vannet og avstemmer tørkingen presist. En fordel er minimal tøyslitasje fordi fibre brytes ned ved overtørking.

Duftkapsler

T1-serien har også det nye duftkapselsystemet FragranceDos som gir deg mulighet for frisk og langvarig duft i tøyet. Du kan velge mellom tre forskjellige dufter, "Aqua", "Cocoon" og "Nature". Det gir ikke bare god duft, men sparer også kostnader og miljøet ettersom bruk av tøymykner i vask blir overflødig. Parfymen i tøymykneren blir uansett slått ut i tørketrommelen.

Mindre eller ikke behov for strykning

Dersom strykning ikke er blant favorittgjøremålene, kommer du til å sette pris på programmet dampglatting. Vann sprayes inn i trommelen og danner en dampsky. Dampen som utvikles trenger inn i tøyet og glatter det. Det gjør strykearbeidet mye enklere og raskere - eller helt overflødig.

- Mieles undersøkelser viser at mange vegrer seg for å bruke tørketromler blant annet fordi tøyet ofte overtørkes og dermed slites. Mange mener også at klærne blir veldig krøllete og at maskinen bruker mye strøm. Dette er ikke problemstillinger med T1-serien, sier produktsjef Stian Normann-Arvesen i Miele. Alle modeller i T1-serien benytter moderne varmepumpeteknologi.

Pris og tilgjengelighet

T1-serien har veiledende utsalgspriser fra cirka kr. 13.721,-

Powered by Labrador CMS