NEFF Premium

Pressemelding fra NEFF 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

NEFF lanserer ny ovnsserie:

Sømløs design, damp og døren som forsvinner

Hvitevareprodusenten NEFF lanserer denne høsten en splitter ny premium ovnsserie, skreddersydd for de gode kjøkkenøyeblikkene. Fra sømløs integrering, til ovnsdøren med det elegante forsvinningsnummeret, gir NEFF deg alle løsningene du trenger i et estetisk og velfungerende kjøkkenlandskap.

«Med høstens nyheter ønsker vi enda tydeligere å etterstrebe vår visjon om å skape gode kjøkkenøyeblikk i norske hjem. De nye produktene har smidige og elegante løsninger, kombinert med avansert teknologi som tilrettelegger for god matlaging. Kjøkkenglade mennesker som er opptatt av plass og praktiske løsninger bør også vite at vi er alene om å tilby ovnsdøren som forsvinner helt når den åpnes», sier Kristine Maudal, Brand Communication Manager i NEFF Norge.

Sømløs design og integrasjon

Store flater, rene linjer og enkelhet er den gjennomgående designfilosofien i NEFFs nye premium ovnsserie. Ved installasjon av hvitevarene kan man oppnå et sømløst uttrykk, noe som er unikt og egenutviklet av NEFF. I praksis betyr det at produktene kan installeres direkte ovenpå hverandre, uten den tradisjonelle løsningen med mellomrom eller mellomliggende panel. NEFFs vertikale og egenutviklede løsning, kalt SeamlessCombination, tillater slik montering selv med enheter av ulik høyde. Av andre detaljer har mengden av rustfritt stål blitt redusert i den nye ovnsserien, hvor store flater i sort glass nå preger de sømløse overgangene mellom hvitevarene.

Slide&Hide: Døren som forsvinner

Som eneste aktør på markedet, tilbyr NEFF den innovative funksjonen Slide&Hide. Løsningen er patentert, og innebærer at ovnsdøren forsvinner helt når du vipper den ned. Forsvinningsnummeret skjer ved at døren glir elegant inn under ovnen, slik at du får optimal tilgang til og innsikt i ovnen. Løsningen er spesielt fordelaktig for de med mindre kjøkkenarealer, og for de som opplever at døren alltid synes å være i veien.

Dampende god matlaging

En egen VarioSteam®-funksjon gjør det mulig å tilføre damp under stekingen, fordelt på tre ulike intensitetsnivåer. I kombinasjon med den unike funksjonen CircoTherm®, som sirkulerer luft rundt maten i høy hastighet, sørger VarioSteam® for perfekte bake- og stekeresultater. Damp er det lille ekstra som skal til for å gi maten den ideelle kombinasjon av en knasende sprø overflate, og samtidig en saftig og myk innside.

Ovnen har også en nyttig modus for restemat. Takket være modusen «Regenerering» har oppvarmet mat aldri smakt bedre. Varmefunksjonen med damp sørger nemlig for at maten holder seg lengre fersk, og forhindrer den fra å tørke ut.

Dampkoking som metode er både skånsom med tanke på å bevare råvarenes vitamininnhold, samtidig som den sørger for at alle ingrediensene beholder sin særegne smak. Foruten VarioSteam®-funksjonens forhåndsinnstilte programmer, kan man også manuelt tilpasse ønsket mengde damp i løpet av bake- og stekeprosessen.

B48FT68N0 Stekeovn, FullSteam

13 ovnsfunksjoner

38 automatiske programmer

FullSteam – fullverdig dampfunksjon

5,7” TFT display

FullTouch panel

MultiPoint steketermometer

NeffLight®

Ovnsvolum: 71 liter

Veiledende pris: 21.490,-

B58VT68N0 Stekeovn, VarioSteam

14 ovnsfunksjoner

18 automatiske programmer

Automatisk selvrens med pyrolyse

VarioSteam – damptilskudd

5,7” TFT display

FullTouch panel

MultiPoint steketermometer

NeffLight®

Ovnsvolum: 71 liter

Veiledende pris: 20.490,-

C18QT27N0 Kompaktovn, VarioSteam

og mikrofunksjon

12 ovnsfunksjoner

5 effekttrinn for mikro

VarioSteam – damptilskudd

5,7” TFT display

FullTouch panel

MultiPoint steketermometer

LED - belysning

Ovnsvolum: 45 liter

Veiledende pris: 21.490,-

C17KS61N0 Espressomaskin

Keramisk kaffekvern

OneTouch tilberedning

4,1” TFT-fargedisplay med interaktiv meny

Justerbart kaffe- og melkemunnstykke

Automatisk rengjøring av melkemunnstykke

Aroma DoubleShot

Kapasitet vanntank: 2,4 liter

19 bar

Veil. pris: 24.990,-

Powered by Labrador CMS