Samsung DVXXF5EXHGW

Pressemelding fra Samsung 26. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Energieffektiv tørketrommel fra Samsung

Samsung lanserer nå sin første tørketrommel med varmepumpeteknologi på det nordiske markedet.

Samsung DVXXF5EXHGW kan takket være den nye teknologien utnytte systemets egen varme og kulde for tørking og kondensering med hjelp av en innebygd varmepumpe. På denne måten kan du halvere ditt energiforbruk, tørke klærne mer skånsomt og få et mer økonomisk vaskerom. Tørketrommelen passer uansett om du bor i hus eller leilighet fordi den har et eget ventilasjonssystem som også gjør den egnet for små rom.

Med den nye funksjonen Smart Check kan du skanne en eventuell feilkode i displayet på tørketrommelen med din smarttelefon, som da forteller om det er et problem du selv kan fikse eller om du behøver hjelp av en servicetekniker. Feilsøking og service har aldri vært enklere.

Samsungs nye tørketrommel DVXXF5EXHGW finnes nå i butikk med anbefalt utsalgspris 7000 kr. for 7 kg. tørkekapasitet, 7500 kr. for 8 kg. tørkekapasitet og 8 500 kr. for 9 kg. tørkekapasitet.

FAKTA: Samsung DVXXF5EXHGW er en kondenstrommel med varmepumpeteknologi og energiklasse A++. Finnes i tørkekapasitetene 7-9 kg. Grafisk LED-display, innvendig belysning, tørkestativ, vendbar dør. Tørketrommelen har funksjoner som Smart Check og Clean Alarm, og trommelen har designet Diamond Drum.

Powered by Labrador CMS