Samsung French Door

Pressemelding fra Samsung 13. mai 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Samsungs kjøleskap med kullsyrevann er nå i butikk

Nå trenger du ikke gå over bekken etter vann – det holder å gå inn på kjøkkenet. Med det nyeste medlemmet i French Door-familien kan du nå nyte litt luksus i hverdagen med iskaldt kullsyrevann uten at du trenger å åpne kjøleskapsdøren.

Samsungs franske revolusjon fortsetter og i dag er nyheten French Door med kullsyrevann tilgjengelig i butikk. French Doors doble dører kan åpnes bredt og i den vide horisontale plassen kan du enkelt få plass til store tallerkener. Det er enkelt å justere hyllene og boksene slik at det passer til ditt behov. Den nedre frysedelen er også organisert i ulike nivåer slik at det som ligger i bunn ikke skal bli glemt.

Til tross for kjøleskapets nette størrelse er det enkelt å lage en stor bolle punsj til fest siden ismaskinen i French Door kan produsere over 2,3 kg is per dag. Like enkelt som det tidligere har vært å få vann og is kan du nå få vann med kullsyre direkte fra døren. Du kan selv avgjøre hvor mye kullsyre du vil at vannet skal ha med hjelp av LED-displayet på kjøleskapets utside. Kullsyrepatronen er lett å bytte når den er tom, da den sitter bak en diskret dør på innsiden av kjøleskapet.

Den separate Cool Select Zone-boksen passer perfekt for å raskt kjøle ned drikke eller langsomt tine mat. Du kan selv velge om boksen skal ha pluss- eller minusgrader med hjelp av fire forhåndsprogrammerte temperaturer.

French Door finnes i butikk nå, og veiledende pris er 26 995 NOK

Powered by Labrador CMS