Samsung RF24FSEDBSR/EE

Pressemelding fra Samsung 28. mai 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

En fransk revolusjon

Samsung lanserer nytt kombiskap med franske dører

Nå som sommeren står for døren lanserer Samsung en iskald nyhet; et kombinert kjøle- og fryseskap i rustfritt stål med franske dører. En bred kjøledel oppe kombineres med en stor separat fryser nede. Sammenlignet med sin forgjenger har denne modellen fått en ekstra oppbevaringsskuff i midten der du enkelt velger mellom fire forhåndsprogrammerte temperaturer utifra behov. Der kan du for eksempel raskt kjøle ned drikke før en dag på stranden, eller langsomt tine kjøtt før morgendagens grillfest. 

Den venstre døren har et isblått LED-display som viser innetemperatur og har knapper for ulike hurtigkommandoer. Når den er slukket smelter den vakkert inn i det rustfrie ytre. I døren finnes også en vann- og ismaskin der du enkelt fyller på glasset ditt ved å holde det mot munnstykket.  

Takket være den sterke LED-belysningen er det enkelt å finne frem i dette store kjøleskapet. Lampene er plassert slik at lyset ikke blokkeres uansett hvor du plasserer matvarene dine. Med det fleksible hyllesystemet kan du innrede skapet slik du synes det er mest praktisk, og faktisk få plass til en hel bryllupskake om du skulle trenge det.

FAKTA: RF24FSEDBSR/EE er ett kombinert kjøle- og fryseskap med franske dører. Det rommer totalt 510 liter (kjøleskap 348 liter, mellomskuff 39 liter, fryseskap 123 liter) og er 90,8 centimeter bredt, 178 centimeter høyt og 61,3 centimeter dypt (72,6 centimeter med dør). 427 kilowattimer per år, energiklass A+, LED-belysning. Med defrost, forhøyet luftfuktighet (Twin Cooling Plus) og luftventiler i hver skuff og på hver hylle (MultiFlow) bevares temperaturen og gir god oppbevaring av maten. Innebygd vann- og ismaskin.

I butikk i slutten av juni med anbefalt utsalgsspris 30 000 kroner.

Powered by Labrador CMS