Samsung RFG23UERS1/XEE

Pressemelding fra Samsung 26. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Både frost- og rustfritt:

Franske kjøkkenfølelser fra Samsung

For første gang lanserer Samsung et kjøle- og fryseskap med franske dører. Med ny design, bedre plass og en utdragbar fryseskuff er dette så langt i fra et standard kjøleskap du kommer.

Samsungs nyeste kombiskap kommer med helt nytt design. En stor kjøledel bak to dører kombineres med en stor separat frysedel under. Det nye kjøleskapet har samme størrelse som Samsungs berømte side-by-side-skap, men har enda større lagringskapasitet takket være nyutviklet isolasjonsteknikk og tynnere vegger. 

Isbiter og drikkevann i døren

I den venstre døren er det et kontrollpanel med LED-display der alle innstillingene enkelt kan justeres. Det finnes dessuten en innebygget vann- og isbitbeholder, som har høy kapasitet til å lage is, enten du vil ha isbiter eller slush – og det uten at du trenger å åpne fryseren.

Når du åpner fryseren er det enkelt og ergonomisk å finne frem blant frysevarene i den utdragbare fryseskuffen. Skapet av-iser seg selv, og derfor krever det ikke noe ekstra vedlikehold. Til og med maten som oppbevares i fryseren unngår unødvendig frost.

En kjøler i kjøleskapet

Det er til og med mulig å tilpasse temperaturen i en bestemt del av kjøleskapet, hvis du for eksempel vil tine kjøtt på en lavere temperatur. Samsung har utviklet teknologi som optimaliserer luftfuktigheten, som fører til at frukt og grønnsaker holder lengre. I tillegg har kjøledelen og fryseren to separate kjølebatterier. I hver hylle og skuff er det en egen lufteventil som raskt regulerer temperaturen etter at kjøleskapsdøren blir åpnet og lukket. 

RFG23UERS1/XEE er et kombinert kjøle- og fryseskap med franske dører. Det rommer totalt 520 liter (kjøleskapet 396 liter, fryseskapet 124 liter) og er 90,8 cm bredt, 177,4 cm høyt og 61,4 cm dypt (71,2 cm med dør). 426 kilowattimer per år, energiklasse A+, LED-belysning for klart lys, mer plass og lavt energiforbruk. Kjøleskapet av-ises automatisk, har økt luftfuktighet (Twin Cooling Plus) og luftventiler i hver skuff og hylle(MultiFlow). Dette holder temperaturen stabil, som er positivt for oppbevaring av mat. Innebygget vann- og ismaskin.

Kjøleskapet vil være i butikk fra begynnelsen av september, med veiledende utsalgspris 23.000 kroner.

Powered by Labrador CMS