Whirlpool 6TH SENSE induksjonsovn

Pressemelding fra Whirlpool 3. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Å bruke induksjonsteknologi i matlaging er en helt ny måte å lage mat på.

Med Whirlpools 6TH SENSE induksjonsovn forbedres og effektiviseres matlagningen radikalt. Ovnen gir bedre resultat og halverer tiden det tar å lage mat.

Med en induksjonsovn går matlagingen ikke bare ekstremt mye fortere, maten blir dessuten bedre fordi induksjonsovnen, i motsetning til andre ovner, i høyere grad frigir aromaene i maten. 6TH SENSE Induction Technology innebærer at man kombinerer induksjonsteknologi med tradisjonell ovnsbruk, og muliggjør dermed mer innovativ matlaging.

- Induksjonsovnen er revolusjonerende for matlagingen. Matlagingen går raskere, ovnen bruker mindre energi og et bedre og jevnere resultat. Induksjonsovnen har flere smarte funksjoner, som for eksempel at man kan lage opp til tre retter samtidig i den såkalte Cook3-funksjonen. Når induksjonsfunksjonen ikke er aktivert fungerer ovnen som en helt vanlig ovn. Dermed har man med 6TH SENSE to ovner i en, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager i Norge.

Fordeler med induksjonsovnen 6TH SENSE:

ü  Matlaging i induksjonsovn sparer opp til 50 prosent av tiden sammenlignet med matlaging i en vanlig ovn[1].

ü  Ovnen trenger ikke forvarmes da induksjonsplaten overfører varme når du kommer i kontakt med gryter eller stekepanner.

ü  Ovnen er mer miljøvennlig fordi induksjonsfunksjonen bruker opp til 50 prosent mindre energi[2].

ü  Med den såkalteCook3-funksjonen kan man lage tre ulike retter samtidig uten at noen lukter eller smaker blandes.

Multifunksjonell – brukes som vanlig ovn ved behov

ü  Når induksjonsfunksjonen er deaktivert fungerer ovnen akkurat som en vanlig ovn.

ü  Velg ett av de 30 forhåndsinnstilte programmene – så gjør 6TH SENSE resten, fra begynnelse til slutt, inkludert overvåkning og kontroll av matlagingen.

ü  Trenger maten som tilberedes og vendes eller flyttes på under steking vil ovnen gi et lydsignal som en påminnelse.

ü  Whirlpool 6TH SENSE induksjonsteknologi optimaliseres ved hjelp av grillfunksjonen som aktiveres automatisk for å supplere induksjonsfunksjon når det trengs.

Lett å holde ren

Med hjelp av den eksklusive finishen, iXeliumTM, opprettholder stålet i induksjonsovnen sin opprinnelige prakt ekstra lenge, og får ikke lett riper. Ovnen er også svært enkelt å rengjøre takket være den innebygde StarcleanTM teknologi som er et raskt, effektivt og miljøvennlig rengjøringsprogram som varer i 35 minutter med en lav temperatur på 90 grader. Induksjonsovn er til salgs fra mai i år. I forbindelse med lanseringen, vil ovnen vises i Stockholm, Göteborg, Malmö og Oslo i "pop up stores". Mer informasjon vil følge.

Priser fra kr. 17 999

[1] Basert på Whirlpools egne tester der man sammenlignet matlagingstiden mellom induksjonsovner og tradisjonelle ovner

[2] Basert på Whirlpools egne tester der man sammenlignet energiforbruk ved matlaging mellom vanlig ovn og induksjonsovn.

Powered by Labrador CMS