Whirlpool 6TH SENSE PowerClean

Pressemelding fra Whirlpool 1. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

6TH SENSE POWERCLEAN™   Stilren oppvaskmaskin for funksjonell og ressurseffektiv rengjøring

Whirlpool presenterer en ny serie oppvaskmaskiner, 6TH SENSE PowerClean™, som kombinerer moderne teknologi og jetstråler med elegant design og effektiv ressursutnyttelse. En kraftig kombinasjon.

Mens kjøkkenet før i tiden var lite og bortgjemt, er det idag er hjemmets viktigste samlingspunkt der vi omgås familie, slekt og venner til både hverdag og fest. Dette har ført til at hvitevarene på kjøkkenet har gått fra å være kun praktiske maskiner til viktige innredningselementer som gjenspeiler vår personlige stil.

–  Design blir viktigere for kunden samtidig som det stilles store krav til at maskinene hele tiden utvikles funksjonelt, med energisbesparende og fleksible oppvaskprogram. Det er både tidskrevende og slitsomt å vaske brente ovnsformer for hånd. Å kombinere funksjonalitet med design og energibesparende programmer er noe vi legger stor vekt på når vi utvikler nye produkter, sier Joakim Hansson, Commercial Manager for Whirlpool Nordic i Norge.

Whirlpools PowerClean™-teknologi fjerner skitt fra ovnsformer og kasseroller uten forvask, bløtlegging eller skrubbing. Teknologien innebærer at retningsbestemte jetstråler spruter både vertikalt og horisontalt, samtidig som 6TH SENSE sensorteknologi kjenner hvor skitten oppvasken er og tilpasser vanntrykket etter behov uten at mer vann anvendes i løpet av vasken.

En annen stor fordel er at PowerClean™ frigjør ekstra plass i maskinen fordi store, uhåndterlige kasseroller og former plasseres vertikalt lengst bak i nedre kurv. Dette funksjonelle designet frigjør plass til opptil 10 ekstra tallerkener.

I et hardt konkurranseutsatt marked er det viktig å skape funksjonelle hvitevarer med godt gjennomtenkt design. Det har Whirlpool vektlagt og utviklet 6TH SENSE PowerClean™ oppvaskmaskiner som gir et skinnende rent resultat, har et tiltalende design og vasker energieffektivt. De er svaret på forbrukernes behov: oppvaskmaskiner med moderne teknologi som gjør livet litt enklere, og som med stilren estetikk passer inn i et moderne kjøkken.

Oppvaskmaskinene i den nye serien finnes i energiklassene A+ og A++, og er skånsomme både mot miljøet og lommeboken. Den intelligente 6TH SENSE-teknologien styrer oppvaskforløpet og optimerer ressursforbruket i forhold til hvor skitten vasken er. Dette sparer opp til 50 present energi, vann og tid .

Priseksempel:

6TH SENSE PowerClean™ oppvaskmaskiner finnes i flere varianter, både for plassering under kjøkkenbenken samt modeller for helintegrering med skapdør. Veiledende pris i butikk: fra 6000,- NOK.

Powered by Labrador CMS