Whirlpool Absolute Design-serie

Pressemelding fra Whirlpool 20. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny kjøle- og fryseteknikk for bedre holdbarhet  

Whirlpool lanserer nå en ny serie med kjøle - og fryseprodukter med innovativ teknikk og stilren design. Serien har navnet Absolute Design, og har flere nye og smarte funksjoner for å lagre og bevare maten på best mulig måte.  

Nordmenns store interesse for både kjøkkeninnredning og matlagning gjør at design og funksjon blir stadig viktigere. Dette har Whirlpool hatt i tankene når de nå lanserer sin nye serie som forener smart matoppbevaring med siste design.  

- Disse kjøle- og fryseskapene har stilrene linjer som er moderne og tidløse. Med Absolute Design-serien har Whirlpool tatt kombinasjonen av funksjon og design til nye høyder, så vi er veldig glade over å kunne presentere serien på det norske markedet, sier Jon Haraldsen, Marketing Manager i Norge.   Den nye serien inneholder flere innovative funksjoner for effektiv nedkjøling og frysing – alt for at maten skal lagres og bevares på beste måte, både energi- og næringsmessig.  

6TH SENSE FRESH CONTROL

6TH SENSE er en patentert teknikk for kjøleskap som blant annet innebærer følgende: 

• Maten når riktig kjøletemperatur fem ganger raskere enn vanlige kjøleskap.

• Kjøleskapet holder en konstant luftfuktighet (mellom 70 og 85 prosent).

• En skuff med Zero Zone – Activ0° – er ideell for lagring av kjøtt og fisk. Ved et enkelt knappetrykk blir et ventilasjonssystem satt i gang, som raskt gir skuffen en temperatur mellom -1°C og +2°C. Den lave temperaturen gjør at maten holdes ferskere lenger enn ved vanlig kjøling og at bakterieveksten hemmes.

• Maten holdes fersk opp til fire ganger lenger.

SHOCK FREEZE TECHNOLOGY

Rask innfrysing er alfa og omega for at maten skal beholde både smak og vitaminer. Whirlpool har derfor utviklet en såkalt Shock Freeze skuff som aktiveres ved behov.

• Ved et enkelt knappetrykk settes frysefunksjonen i gang, som innebærer at temperaturen i skuffen senkes til 23°C på bare fire timer, som er tre ganger raskere enn vanlig frysing.

• Shock Freeze skuffen rommer 25 liter og finnes som tilleggsutstyr i kategorien Upright No Frost A+.

• Når Shock Freeze funksjonen ikke er aktivert vil fryseskuffen ha ordinær frysefunksjon.  

Den nye Absolute Design-serien finnes i flere ulike modeller som kombinerer kjøler og fryser. Pris fra 9000,- kroner.    

Powered by Labrador CMS