Morten Kleivane, nordisk salgssjef i Temptech, viser ikke bare fram rimeligere vinskap, men også et nytt skap for entusiaster og restauranter. Foto: Marte Ottemo

SYV SKAP UNDER 10.000

Temptech viste fram en rekke vinskap under årets PowerUp, og lanserer syv vinskap til under 10.000 kroner, tilpasset en strammere økonomi.

Publisert

– Det vi viser fram i dag, er veldig mye forskjellig. Det har blitt et litt nytt marked nå, spesielt det siste året, og vi kommer blant annet med syv nye vinskap, hvor alle skal koste under 10.000 kroner. Det er noe som har manglet i mange år. Det rimeligste koster bare 1.990 kroner, så nå er det billig å få seg et vinskap, sier Morten Kleivane, nordisk salgssjef i Temptech, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Det rimeligste skapet har plass til åtte flasker, og gjør jobben for å holde vinen riktig temperert, men skal du lagre vinen over tid, bør man investere litt mer, mener salgssjefen.

– Da har vi vår bestselger, modellene som har et hyllesystem vi kaller for «label view». Her kan du se hele etiketten, og vise fram samlingen din. Det er en modell, som er veldig populær i privatmarkedet, men kommer også i større modeller for vin-nerden og restauranter, sier han.

Vi kommer blant annet med syv nye vinskap hvor alle skal koste under 10.000 kroner

Forbrukerne kan også plassere ulike flasketyper i dette skapet, for eksempel champagneflaskene som ikke får plass til i vanlige trehyller.

Oppdatert bestselger

Også eldre bestselgere har fått en oppgradering.

– I år har modellen som vant Elektronikkbransjens «årets hvitevare» i 2019, og som har solgt som hakka møkk, fått en oppgradering og kommer nå med to soner, sier Kleivane.

Temptech har tidligere lansert en app til enkelte av sine vinskap, men nå rulles denne bredt ut.

Vinskapet Copenhagen CD180SB-B, ble kåret til årets hvitevare i 2020, og har nå fått en oppgradering. Foto: Temptech

– I appen velger vinskapet du har kjøpt fra Temptech, og du får opp riktig hyllesystem. Appen henter også informasjon fra Vivino, og du får full oversikt over hva du har i skapet, når du registrerer flaskene inn og ut av vinskapet, sier han.

Det er ikke bare rimelige nyheter Temptech kommer med; også restauranter og vin-entusiastene skal tilfredsstilles.

– Vi lanserer også et skap som ligger litt opp i pris, som brukeren selv kan tilpasse. De største entusiastene vil gjerne endre på hyllene, til sitt behov. Her har man muligheten til å sette en åpnet flaske inn stående, eller sette en hel kasse med vin rett inn i skapet. Skapet kan tilpasses både i butikk eller på våre nettsider, sier salgssjefen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2023, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS