Fabrizio Fonte (f. v., finansdirektør Smeg Nordic), Ulrika Theander (adm. direktør Smeg Nordic) og Christopher Thomsen (kommersiell direktør MG Real Estate). Foto: MG Real Estate

SMEG I NYTT MALMØ-LAGER

– Vårt nye lager i Malmø vil både effektivisere driften og redusere vårt avtrykk på miljøet, sier toppsjef Ulrika Theander i Smeg Nordic.

Publisert

I en pressemelding heter det at Smeg Nordic er i en fase med sterk vekst, og at selskapet for å møte den økte etterspørselen ønsker å bedre lagerkapasiteten. Smeg Nordics nåværende lager ligger i Löddeköpinge, men innen utgangen av året vil det nye lageret bli etablert i Malmö Industripark – et nytt område i tilknytning til Malmö havn.

– Vi er glade over å ha underskrevet en avtale med MG Real Estate, sier administrerende direktør Ulrika Theander i Smeg Nordic i pressemeldingen.

Det er nært E20 og E6 og også enkelt tilgjengelig for både lasteskip og tog

MG Real Estate bygger MG Park Malmö i byens nordlige havneområde, og prosjektet strekker seg over 6,6 hektar med lagerbygninger på totalt 42.000 kvadratmeter i tillegg til moderne kontorer. Smeg Nordic vil være det første selskapet som vil etablerer seg her.

– Beliggenheten ved Malmös nordlige havn er virkelig et logistisk knutepunkt; det er nært E20 og E6 og også enkelt tilgjengelig for både lasteskip og tog. Vi er glade over å ha underskrevet en langsiktig leieavtale med et sterkt familieeid selskap, og vi ser frem til å kunne ønske Smeg offisielt velkommen til våre toppmoderne fasiliteter, sier kommersiell direktør Christopher Thomsen i MG Real Estate i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS