Finlandssjef Valter Brotherus i Temptech med to av de nye skapene i Apogee-serien fra La Sommelière. Foto: Stian Sønsteng

SMART VINSKAP SER SMART UT

– At den nye Apogee-serien fra La Sommelière minner om en mobiltelefon passer bra, siden dette er smarte vinskap, sier Valter Brotherus.

Publisert Sist oppdatert

Vi møter Temptechs finske toppsjef på Gardermoen i juni, på Elkjøps opplæringsmesse Campus Home.

– Mange setter pris på den nye utformingen, med et avrundede design og store glassdører som godt viser innholdet i skapene, sier Valter Brotherus til fagbladet Elektronikkbransjen.

– I tillegg har vi ledlys under hver hylle, slik at man gjennomgående ser flaskene. Dette er lagringsskap, for oppbevaring i lengre tid, sier finlandssjefen.

Etter at det norske selskapet Temptech i januar 2022 ble kjøpt av den franske Frio-gruppen, har de fått flere varemerker i sortimentet, som La Sommelière.

Med vår Vinotag-app kan man holde oversikt over beholdningen

Tre størrelser

– Med vår Vinotag-app kan man holde oversikt over beholdningen, og man kan også styre lys og temperatur i Apogee-skapene, og man kan få et varsel dersom det skjer endringer i temperaturen, for eksempel fordi døren står åpen, sier Brotherus.

Skapene kommer i tre størrelser, og det største har plass til i underkant av 300 flasker. På Campus vises skapene i standardkonfigurasjon, men det er mulig å kjøpe til fem ekstra hyller i det største skapet.

– Apogee-skapene er blant våre toppmodeller, der vi fortsatt har E-Cellar fra La Sommelière som det absolutte flaggskipet. E-Cellar detekterer umiddelbart hvilke flasker du legger inn eller tar ut, slik at du i appen hele tiden vet hvilken vin du har lagret, mens du på Apogee[VB1] -skapene selv gjør dette i appen, sier Brotherus.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2023, som ble distribuert uke 35. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

[VB1]Apogee

Powered by Labrador CMS