Kingston online StarCraft® II turnering

Pressemelding fra Kingston 24. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kingston HyperX Feirer 10 år: Fans Kan Vinne $15.000 i StarCraft II Turnering

- StarCraft II Gamere Konkurrerer om å bli Tidenes Første HyperX Mester - Pengepremier på Totalt $15.000

Kingston Technology Europe Ltd, datterselskap av Kingston Technology Company Inc., uavhengig verdensleder på minneprodukter, arrangerer en gratis online StarCraft® II turnering til ære for 10-årsjubilet til HyperX® produktlinjen.

Siden 2002 har Kingstons® HyperX-produkter vært valget for gamere, data-entusiaster, overklokkere og systembyggere. Turneringen er en sjanse for Kingston til å si tusen takk og arrangere en event som gir noe tilbake til kunder og fans.

Gamere fra hele verden vil konkurrere online med mål om å kvalifisere seg til live-finalen i Las Vegas under International CES 2013 i januar. I tillegg, vil åtte inviterte pro-spillere bli seedet i topp 16, og vil konkurrere om å vinne en av fire pengepremier på totalt $15.000 -- og, ikke minst, bli den første HyperX Champion.

Registering for turneringen startet den 17. september og stenger den 27. september 2012. Registeringen er åpen for alle, og det er ingen kjøpeplikt for å delta. Online-konkurransen avholdes fra 1. oktober til 30. november 2012, mens live-finalen holdes 7. og 8. januar under International CES 2013. Førsteplass og HyperX Champion vinner $7.000, andreplass vinner $4.500, tredjeplass vinner $2.500 og fjerdeplass vinner $1.000.

- Vi har støttet spillindustrien de ti årene HyperX har eksistert, og de har støttet oss, sier Jan Terje Kleiven i Kingston Norge, og legger til: - Vi ønsker å lage en morsom event som gjør det mulig for oss og gi noe tilbake til våre fans og lojale kunder. Dette er en flott mulighet for dem å konkurrere mot hverandre ? og vinne flotte premier.

For vilkår og betingelser, og mer informasjon om reglene, turneringsstruktur, kart og priser, vennligst besøk http://hyperx.evilgeniuses.net/

Powered by Labrador CMS