Tomtom GO-serie

Pressemelding fra Tomtom 1. september 2016

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

TomTom GO: En ny serie navigasjonsenheter med wifi, talestyring og ruteanbefalinger.

Automatisk uppdatering av kart, trafikk og fotobokser, uten ekstra kostnad.

TomTom (TOM2) lanserer i dag TomTom GO, en ny serie navigasjonsenheter med innebygd wifi. GO er den mest avanserte serien av navigasjonsenheter fra TomTom og oppdateringene skjer nå uten ledninger eller datamaskiner, takket være den trådløse tilkoblingen. Navigasjonsenheten har stemmegjenkjenning, som er en teknologi basert på kunstig intelligens, som blant annet Siri. Real-time trafikk og livstidsservice er inkludert uten ekstra kostnad.

TomTom GO kan lese dine tekstmeldinger høyt, motta samtaler og er kompatibel med Apples Siri, Google Now™, eller Microsofts Cortana®. Dette betyr at du nå kan søke destinasjonene verbalt og la TomTom GO lese deg svaret, i tillegg til å motta anrop med talestyring.

Men kunstig intelligens-teknologien stopper ikke her. Nye TomTom Go lærer seg sjåførenes vaner, som betyr at navigasjonsenheten kan forutsi destinasjonen når sjåføren setter seg inn i bilen og begynner å kjøre. For den vanlige pendleruten vil navigasjonsenheten være i stand til å anbefale ruter som unngår trafikkork fra starten. Videre advarer TomTom GO sjåføren om kommende trafikkorker og fotobokser.

- Den nye TomTom GO er et bevis på vårt engasjement for å gjøre teknologien enkel å bruke slik at alle kan dra nytte av den. Wifi-oppdateringer, integrasjon med smarttelefon, livstidservice og en navigasjonsenhet som kan forutsi dine destinasjoner, er noen av de nye funksjonene tilgjengelig. Hver funksjon er designet for å unngå stress, som mange forbinder med kjøring og gir oss mulighet til å nyte turen, sier Corinne Vigreux, co-grunnlegger og direktør for TomTom Consumer.

Kart og trafikkoppdateringer, og oppdateringer på fotoboks TomTom Traffic er enkelt å gjennomføre med den nye wifi-tilkoblingen.

TomTom GO-serien er tilgjengelig i fire forskjellige versjoner med elegant design og en super-rask quad-core prosessor. TomTom GO 5200 og 6200 er tilgjengelig i 5- og 6-tommers skjerm og har et SIM-kort for live oppdateringer. De enklere modellene, TomTom GO 520 og 620 er i

samme skjermstørrelser, men krever en tilkobling til smarttelefon for live oppdateringer, som for eksempel trafikk og fotobokser.

Den nye TomTom GO-serien vil være tilgjengelig i september hos utvalgte forhandlere og på TomToms egne hjemmesider.

Veiledende pris: TomTom GO 520: 229,95 euro TomTom GO 620: 279,95 euro TomTom GO 5200: 329,95 euro TomTom GO 6200: 379,95 euro

-

Powered by Labrador CMS