Michael Lipburger med nye Jura J8 Twin. Foto: Jan Røsholm

JURA MED TO KVERNER

– Vår nye flaggskipmaskin Jura J8 Twin er utstyrt med to proffe aromakverner, sier internasjonal salgsdirektør, Michael Lipburger.

Publisert

– I tillegg til den nye toppmodellen vår, har vi gitt salgssuksessen Jura E8 en ordentlig oppdatering, både utseendemessig og teknisk, sier Lipburger til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham på IFA-messen i Berlin i september.

 

De to kvernene kan stilles inn uavhengig av hverandre. Foto: Jan Røsholm

Større valgfrihet

– To kverner gir brukeren en helt annen valgfrihet og brukervennlighet, da kan man ha ulike bønnetyper og ulik kverningsgrad i de forskjellige kamrene, og man får den perfekte kaffen hver gang, sier Lipburger.

Han sier det ikke var en enkel oppgave å bygge inn to separate kverner.

– Utfordringen var å få tilstrekkelig plass i en så liten maskin, sier han.

Den nye maskinen har også fått en stor betjeningsskjerm.

To kverner gir brukeren en helt annen valgfrihet og brukervennlighet

– Skjermen er tre-delt, og vi kaller den Panorama coffee panel.

J8-maskinen er som en del andre maskiner i toppsegementet hos Jura utstyrt med funksjonen «Coffee-Eye», som detekterer koppen. Det er også mulighet for å lage kaffedrikker med smakstilsetninger, som for eksempel vaniljesirup. Jura J8 Twin vil være i salg i begynnelsen av 2024, til rundt 30.000 kroner.

Jura E8 er oppgradert med større skjerm. Foto: Jan Røsholm

 

Oppgradert E8

Jura E8 er oppdatert med ny kvern og en større betjeningsskjerm.

– Kvernen er av samme type som i J8 Twin, og skjermen er økt fra 2,8 til 3,5 tommer, noe som gir mye bedre brukervennlighet, sier Lipburger.

Jura E8 er tilgjengelig i flere fargekombinasjoner. Prisen er rundt 16.000 kroner.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2023, som ble distribuert uke 41. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS