Med nye Vantage M2 har Polar kommet med en lettere og tynnere utgave av sin multisport-klokke. Foto: Polar

TO NYE KLOKKER FRA POLAR

Den finske treningseksperten kommer med to nye medlemmer i sin sportsklokke-familie, Ignite 2 og Vantage M2.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har alle måtte endre måten vi trener på det siste året, med stengte treningssentre og mer trening hjemmefra. Nå lanserer Polar to produkter som skal få deg tilbake på rett spor, sier Justin Chacona, markedssjef i Polar, på en virtuell pressekonferanse.

Mer bling og lettere design

Polar Ignite kommer i fire ulike modeller ut i butikk. Foto: Polar

– Vi har designet den nye Ignite 2 og Vantage M2 slik at brukerne kan bedre forstå kroppen sin, forbedre ytelsen og gi deg de verktøyene du trenger for å ta 2021 med storm, sier han.

Polar Ignite 2 er en treningsklokke hvor finnene har satset på design. Sanna Meriö, produktsjef for Ignite 2, sier den nye modellen er laget for de som er opptatte av en balanse mellom både fysisk og mental helse.

For de som vil ha mer bling i treningshverdagen, kommer Ingite 2 også med armbånd med Swarowski-krystaller. Foto: Polar

– I Ignite 2 kombinerer vi både fitness og helhetlig helse. Og for første gang kommer Polar med en klokke med bling, sier hun.

Treningsklokken kommer i fire varianter ut i butikk, men brukeren kan også kjøpe flere ulike armbånd, blant annet med Swarowski-krystaller.

– Nye Ignite 2 er tynn og lett, og passer derfor også for mindre håndledd, sier Meriö.

Polar lover avansert pulsmåling fra håndleddet og integrert GPS for nøyaktig registrering av hastighet, distanse og posisjon også i Ignite 2. Klokken har også flere søvn- og restitusjonsprogram, som gir detaljert innsikt for søvnvarighet og kvalitet.

I Ignite 2 kombinerer vi både fitness og helhetlig helse. Og for første gang kommer Polar med en klokke med bling

Brukeren får også daglig personlig treningsveiledning basert på hvordan restitusjon, dagsform og treningshistorikk med FitSpark-funksjonen. Et ukesammendrag forteller om framgangen i trening, mens Serene er en serie guidede pusteøvelser som skal gi bedre metal balanse.

HR Sensor Mode skal gi nøyaktig pulsmåling i sanntid, og er kompatibel med andre enheter som treningsutstyr eller sykkelcomputere. Ignite 2 har også smartklokkefunksjoner som musikkontroll fra håndleddet, værmeldinger og pushvarsler. Prisen vil ligge rundt 2.500 kroner.

Smartere multisport-klokke

Polars andre nyhet, Vantage M2, er en multisport-klokke med mer avanserte treningsfunksjoner for løping og sykling enn Ignite 2.

– Den måler søvn og restitusjon automatisk, og anbefaler treningsintensitet både fra tidligere økter med tar også hensyn til dagliglivets stress, sier Tarja Määttä, produktansvarlig for Vantage M2.

Nye Polar Vantage M2 kommer også i fire ulike fargekombinasjoner. Foto: Polar

Klokken har personlig veiledning, opptil 100 timers batteritid i treningsmodus og presis puls- og GPS-målinger. Vantage M2 har også et løpeprogram som gir personlig tilpasset og dynamiske treningsplaner for å nå brukerens egne løpemål.

Training Load Pro gir detaljert innsikt for å hjelpe brukeren å nå full fysisk restitusjon før neste økt, og Vantage M2 har samme søvn- og restitusjonsfunksjoner som Ignite 2.

Fuel Wise er en smart energipåfyllingsassistent som hjelper brukeren med å opprettholde energien under lange økter, og Vantage M2 har også samme smartklokkefunksjoner som Ignite 2. Prisen på klokken er rundt 3.000 kroner.

I tillegg kommer Polar med nye funksjoner til sine eksisterende Grit X og Vantage V2 sportsklokker gjennom programvareoppdateringer senere i 2021. Grit X støtter ukesammendrag, HR-sensormodus og musikkontroll, mens Vantage V2 støtter HR Sensormodus (ukesammendrag og musikkontroller støttes allerede).

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2021, som ble distribuert 19 april. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS