Witt iRobot Looj 330

Pressemelding fra Witt 22. februar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vi introduserer nå løsningen på et arbeidskrevende problem:

iRobot Looj Takrennerenserobot

Vi bruker mye tid på rengjøring, opprydding og vedlikehold av hus og hage. Et av de viktige stedene er takrennene, men de blir ofte glemt eller kanskje fortrengt. En ny robot fra iRobot sørger nå for at dette ikke lengre er et problem.

Det er ikke alle som kjenner virkeligheten av takrennerengjøringen, da vi faktisk ikke ser, hvor mye kvister, løv og mose det faktisk samler seg rett over hodene på oss. I takt med den årlige nedbørsmengden, tilstoppes takrennene. Vannet i takrennene renner over kanten eller ut igjennom utettheter, som kan forårsake frostsprengning, samt fuktskader i form av sopp og råte i treverket på taket. For å unngå dette bør man rengjøre takrennene sine minst 1-2 ganger årlig, som betyr opp og ned med stigen.

Ifølge Statens Institut for Folkesundhed i Danmark skjer det ca. 3.000 skader årlig på bakgrunn av arbeid med stiger. Når takrennene skal renses, risikerer man ofte farlige bevegelser, idet man ved forskjellige akrobatiske stillinger, forsøker at nå så langt som mulig, før man igjen skal klatre ned, flytte stigen og klatre opp igjen. Det er en tidskrevende, farlig og skitten jobb å rense takrenner.

"Vi lever i en moderne tid, hvor det daglig kommer nye hjelpemidler på markedet, som har som formål at forenkle vår hverdag. iRobot har siden 1990 utviklet banebrytende intelligente roboter, som gjør nettopp dette. Derfor har de lansert den innovative Looj® 330 takrennerenserrobot. Looj® kan være med til å minske antallet besøkende på legevakten grunnet fall fra stiger, da denne robot klarer rengjøringen, og eliminerer den gjentagende ”opp og ned av stigen bevegelsene”, uttaler Joachim Laugesen fra Witt A/S, der distribuerer roboten.

Den revolusjonerende Looj® 330 klarer de skitneste jobbene for deg uten vanskelige og farlige bevegelser. Det er tenkt på enhver detalj og den sterke roboten har derfor et kompakt og ergonomisk design, som gjør, at den passer i din takrenne. Looj® 330 tilpasser seg automatisk til sine omgivelser. Den er utstyret med en beltespenne, og du har derfor begge hender til rådighet, når du beveger deg opp stigen. Håndtaket fungerer samtidig som fjernkontroll og med en rekkevidde på hele 15 meter, kan roboten betjenes fra en sikker avstand.

” Dette er nytenkning av ypperste klasse”, siger Joachim Laugesen. "Den er grundig gjennomtenkt og testet. Den er banebrytende og i takt med et moderne samfunn. Nei, den klatrer ikke selv opp i takrennen, men den hjelper deg med et vanskelig og tidskrevende arbeide."

iRobot® Looj® 330 vil komme i utvalgte byggevarehus ultimo mars.

Veiledende utsalgspris 2.499,-

Powered by Labrador CMS