Jabra Speak 510

Pressemelding fra Jabra 19. november 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Høyttalertelefonen Jabra Speak 510 er oppfølgeren til Jabra Speak 410. Sistnevnte ble en umiddelbar suksess, og tok raskt 15 prosent av de globale markedsandelene for USB-høyttalertelefoner i 2011. Jabra Speak 510 har bluetooth, og er en utmerket mobil høyttalertelefon for både konferansesamtaler og musikk.

Gjennom høyttalertelefonens plug-and-play-funksjon kan brukeren når og hvor som helst delta i virtuelle møter og ringe håndfrisamtaler. Man kobler Jabra Speak 510 enkelt trådløst til en PC, et nettbrett eller en smarttelefon.

Jabra Speak 510 er utviklet for brukere som daglig deltar i telefonkonferanser og som liker å ringe håndfritt. Den lave vekten og det kompakte designet gjør den enkel å ta med på farten. Den har dessuten 15 timers batteritid, noe som muliggjør mange og lange samtaler.

- Mobilitet og tilkoblingsmuligheter er avgjørende for å jobbe effektivt. Med Jabra Speak 510 kan man øke produktiviteten ettersom man hvor og når som helst kan delta i konferansesamtaler, sier Ingrid Olsen, Channel Account Manager i Jabra Business Solutions Norway.

Pris og tilgjengelighet

Jabra Speak 510 har en anbefalt utsalgspris på kr. 1000 eks. mva. og er i salg.

Powered by Labrador CMS