Jura ENA Micro 1

Pressemelding fra Black Cat Kaffe og Tehus 16. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JURA ENA MICRO 1- ganske enkelt espresso

Jura lanserer ENA Micro 1- kaffemaskinen som kun lager kaffe/espresso. Drikker du ikke kaffedrikker med melk, så skal du heller ikke måtte betale for dette. Maskinen er liten og nett, kun 23 cm bred og 1 farge; sort. Selv om Microen er liten, lager den like god kaffe som de øvrige maskinene fra Jura.

Med alle Jura maskiner brygger du deililg fersk kaffe fra ferske kaffebønner. Med Ena Micro 1 har du 3 valg på koppe størrelse og valget mellom 2 kaffestyrker. Dette er en maskin som er meget enkelt å betjene, og som gir deg det beste kaffe resultatet. Har du gått tom for bønner, har du i likhet med de andre Jura maskinene mulighet til å bruke filtermalt kaffe.

Dette må være den perfekte maskinen for deg som vil bytte ut kaffetrakteren, for deg som setter pris på god kaffe og for deg som ønsker en liten og nett maskin enten hjemme eller på hytta.

Jura ENA Micro 1 er kun 23 cm bred, 32.2 cm høy og 44.5 cm dyp- omtrent som et A4 ark. Vanntanken er innebygget ,  kvernen er helautomatisk og daglig rengjøring av maskinen gjøres automatisk ved start og stenging av maskinen.

Sveitsiske Jura har nok engang laget en lekker sak som også ligger godt under de nye europeiske standardene for energieffektivitet som trer i kraft i 2013.

JURA ENA Micro 1 har en veil. utsalgspris på kr. 5.990,- inkl. mva og er  tilgjengelig  hos forhandlere over hele Norge i slutten av mai.

Powered by Labrador CMS