Jura ENA Micro 9

Pressemelding fra Black-cat-kaffe-og-tehus 14. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

JURA kaffemaskin nå med norsk tekst i displayet.

Sveitsiske Jura, lanserer nå ENA Micro 9 med norske tekster i displayet. Maskinen er ikke bare verdens minste helautomatiske kaffemaskin, men tekstbeskjedene i displayet er nå endelig på norsk - som den første kaffemaskinen på markedet.

ENA Micro 9 One Touch fra JURA brygger deilig kaffe fra ferske bønner, og har enkle, men avanserte funksjoner som gjør at du med ett knappetrykk kan lage din  egen kaffespesialitet – fra ristretto til cappucino og latte macchiato.

På en ENA Micro 9 kan du selv velge kaffebønner, kaffestyrke og koppestørrelse. Både kaffe/espresso resultatet er optimalt, men enda mer fantastisk er melkeskummet til din latte/cappuccino- tjukt og godt og uten bobler.

Maskinen passer så vel på kjøkkenet hjemme, som på hytta ved sjøen eller på fjellet.

Den nye ”ENA Micro 9 One Touch fra JURA” er med sine vitale bredde- og dybdemål 23 x 44,5 centimeter verdens minste helautomatiske kaffemaskin. Størrelsen er omtrent som et A4-ark, og den nye folkemodellen er tilpasset det moderne kjøkken med begrenset benk- og hylleplass.

Maskinen er faktisk 11 prosent lavere enn den kompakte ENA-serien, som ble lansert for to år siden. Den har innebygget vanntank, helautomatisk kvern for maling av bønner til topp kaffekvalitet, og en avansert melkeskummer.

Ingeniørene hos JURA har også tatt befolkningens voksende miljøbevissthet på alvor. Mikromodellens energibruk ligger godt under de nye, europeiske standardene for energieffektivitet som trer i kraft i 2013

Den kompakte modellen, som er tilgjengelig hos forhandlere over hele Norge, har tidsriktig design tilpasset en yngre, mer kresen målgruppe kaffedrikkere. ENA Micro 9 One Touch  kommer i fargen silver metallic.

Powered by Labrador CMS