PROFF OG HUSHOLDNING SAMMEN

Moccamaster Nordic har overtatt salg og markedsføring av også de profesjonelle kaffemaskinene fra nederlandske Technivorm.

Publisert Sist oppdatert

– Vi tror de profesjonelle maskinene har et betydelig uutnyttet potensiale i markedet. At man nå kan finne hele Technivorms spekter under ett tak burde være en fordel. Her har elektrobransjen en mulighet til å nå grupper av profesjonelle brukere, kontorer, institusjoner og Horeca-segmentet med disse produktene, sier administrerende direktør Jan Fredrik Hagen i Moccamaster Nordic.

Tidligere ble de profesjonelle maskinene i Norge og Sverige distribuert av firmaet BevTec AS.

Fra 1,8 liter

Her har elektrobransjen en mulighet til å nå grupper av profesjonelle brukere, kontorer, institusjoner og Horeca-segmentet

– Da BevTec ble solgt til svenske Micro Matic AB på slutten av fjoråret var det nødvendig å finne en ny distributør, og det var naturlig at vi tok på oss oppgaven, sier Hagen.

Maskinene leveres i ulike størrelser, fra 1,8 liter og oppover, med og uten termokanner og med og uten direkte vannpåfylling.

– På lik linje med husholdningsmaskinene er også alle de profesjonelle maskinene godkjent etter de strenge normene til Norsk kaffeinformasjon (European Coffee Brewing Center), og de er håndlaget ved fabrikken i Nederland. De har derfor den samme høye kvalitet som man finner på alle produkter fra Technivorm/Moccamaster, sier Hagen.

Powered by Labrador CMS