Nespresso Cafezinho do Brasil

Pressemelding fra Nespresso 5. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Velkomstkaffen: Cafezinho do Brasil fra Nespresso

Vår nye Limited Edition Cafezinho do Brasil er inspirert av det fargerike og travle hverdagslivet i Brasil. Dette er en intens og bitter espresso med aromaer av valnøtt og sandeltre, samt undertoner av timian og rosmarin.

I Brasil er kaffen en naturlig del av hverdagen - som en varm velkomst, sladder på den lokale kaféen eller i et jobbmøte. En cafezinho, en liten kaffe på brasiliansk portugisisk, er nærmest synonymt med velkommen.

Inspirert av den brasilianske kaffekulturen, har Nespresso utviklet Cafezinho do Brasil, en unik og kraftig Limited Edition Grand Cru. Kaffen er også en såkalt ”pure origin-kaffe”, som betyr at den kun består av kaffe fra ett opprinnelsesland, denne gangen Brasil.

Cafezinho do Brasil er til salgs via nettbutikken nespresso.com, på Nespresso app, tlf. 800 87 600 eller i Nespresso Boutiques fra 5. september 2016, og vil koste kr 39,90 kr for 10 kapsler.

Smaksprofil

En behagelig bitter blanding av utvalgte arabicabønner fra Sør-Brasil forsterkes med smak av naturlig, søt Bourbon. En fløyelsaktig espresso med en uventet valnøtt- og sandeltrearoma, og unike urtenoter som minner om timian eller rosmarin.

Styrken er 9 på en skala som strekker seg fra 1-12.

Serveringsforslag

Kaffen anbefales som en espresso på 40 ml. Den egner seg også med varm melk og melkeskum som en delikat cappuccino, eller med 100 ml varm melk som en latte macchiato.

Powered by Labrador CMS