Nescafè Dolce Gusto lanserer populære Zoègas Skånerost

Pressemelding fra Nescafè 18. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kapselkaffe øker blant nordmenn -

NESCAFÉ Dolce Gusto lanserer populære ZOÉGAS Skånerost

1,2 millioner nordmenn har kaffekapselmaskin hjemme, og andelen har doblet seg siden 2011*. NESCAFÉ Dolce Gusto har raskt etablert seg som et av Norges mest populære kaffekapselsystem. NESCAFÉ Dolce Gusto legger vekt på kvalitet, og bak framgangen ligger både et stort utvalg maskiner og et variert sortiment av varme og kalde drikker av høy kvalitet. Nå kommer en skånsk, mørk klassiker med, når NESCAFÉ Dolce Gusto lanserer ZOÉGAS Skånerost i kapsler.

For bare noen år siden var kaffekapsler et ganske ukjent fenomen i Norge. Den som ville ha noe annet enn vanlig filter- eller kokekaffe var i prinsippet henvist til en café eller til dyre og uhåndterlige kaffemaskiner. Nå blir kapselmaskiner stadig mer populære, både hjemme og på jobb. 1,2 millioner nordmenn har kapselmaskiner hjemme, et antall som har doblet seg i løpet av de siste to årene*. Vi er et kaffeelskende folk, og en av fem nordmenn drikker mer kaffe i dag enn for tre år siden*.

En av de drivende kreftene som har gjort flere kaffevarianter lett tilgjengelige uten en stor prislapp på hverken maskin eller kapsler er NESCAFÉ Dolce Gusto.

NESCAFÉ Dolce Gusto sin brede produktportefølje inkluderer et smakssortiment som strekker seg fra mørkbrent kaffe til kalde, forfriskende drikker. Av de mest populære kaffevarianter er ZOÉGAS sine smaker Intenzo, Mollbergs og Dark Temptation. Nå utvides spekteret med Zoegas Skånerost.  

Powered by Labrador CMS