Nespresso Espresso Origin Brazil

Pressemelding fra Nespresso 23. januar 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kaffe med ren brasiliansk opprinnelse

Nespresso Business Solution utvider sin Grand Cru-serie med Espresso Origin Brazil, en kaffe som består av bønner utelukkende fra kaffelandet Brasil.

Den nye kaffen er en «Pure Origin», som betyr at kaffen kommer fra ett land. Kaffen har en unik aromatisk profil som gjenspeiler særpreget til opprinnelseslandet.

Søt og fløyelsmyk

Espresso Origin Brazil består av ren Arabica fra Brasil som kombinerer den søte Bourbon Arabica og den bærtørkede Cerrado Arabica, med delikate undertoner av ristet korn. Bourbon-kaffebønnene er brent over lengre tid for å oppnå en søt og mild aromatisk smak. Mens Cerrado-bønnene er brent over kortere tid, og fremhever undertoner av ristet korn. Sammen gir dette en søt og fløyelsmyk Grand Cru-kaffe.

Kvalitetskaffe til de ansatte

– Nordmenn er storforbrukere av kaffe. Våre kunder velger Nespresso på arbeidsplassen fordi de vet at kvalitetskaffe betyr mye for de ansattes trivsel, sier Johanna Kosanovic, markedssjef i Nespresso.

Nespresso tilbyr totalt ti ulike varianter til det profesjonelle markedet. Espresso Origin Brazil er den andre «Pure Origin»-kaffen i sortimentet til Nespresso Business Solution, i tillegg til eksisterende Ristretto Origin India.

Serveringstips

Espresso Pure Origin Brazil kommer best til sin rett når den serveres som 40 ml espresso. Kaffen passer også perfekt som base i en melkebasert kaffedrikk som Cappuccino og Latte Macchiato.

Pris og tilgjengelighet

Espresso Pure Origin Brazil er i salg fra 26. januar 2015 og tilgjengelig via Nespresso Club på tlf. 800 87 500, www.nespresso.com/pro og på avtalte innkjøpsportaler. Veiledende pris per kaffekapsel er det samme som andre Pure Origin-kaffe, kr. 3,29 eks. mva.

Powered by Labrador CMS