Nespresso Expert

Pressemelding fra Nespresso 17. november 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nespresso Expert: Kombinerer personlig tilpasning og innovativ design

Expert er den første Nespresso-maskinen med americano-innstilling, som skreddersydd for norske kaffevaner. Maskinen er også den første som har tre ulike temperaturinnstillinger, i tillegg til eget utløp for varmt vann.

Innovasjon og tilpasning er kjernen i Nespresso og den nye Expert-maskinen. Alt fra temperatur til koppstørrelser kan enkelt tilpasses, og gjør det mulig å brygge Grand Cru-kaffe etter din personlige smak.

Den nye maskinen tilbyr:

Endelig americano

– Nordmenn flest drikker svart kaffe. Derfor er Expert som skreddersydd for norske kaffevaner. Den brygger americano med 25 ml kaffe, etterfulgt av 125 ml varmt vann. Denne tilberedelsen reduserer bitterheten i ettersmaken og gjør kaffen mild og rund, sier kaffeekspert Mari Lønne Wergeland i Nespresso.

Du kan lage americano med alle Nespresso sine ristretto- og espressokapsler, og mengden kaffe og vann kan også stilles inn etter personlig preferanse.

Smart ekspert

Maskinen er ikke bare innovativ i funksjon, men også i sin design.

– Nespresso ­Expert er en ny generasjon maskindesign med en veggflat form, som sparer verdifull benkeplass på kjøkkenet, sier maskinekspert Petter Hagberg i Nespresso.

Nespresso Expert er utstyrt med intelligent Bluetooth Smart®-teknologi, som sømløst kobler til Nespresso-appen på telefonen. I appen kan du lagre din favorittinnstilling, og stille inn bryggetidnår det passer deg. Appen vil også gi beskjed når kaffebeholdningen begynner å minke og når maskinen trenger en rens.

Maskinen kommer i to modeller – Nespresso Expert og Nespresso Expert&milk. Nespresso Expert&milk har integrert Aeroccino 3 melkeskummer.

Begge modellene kommer i to farger: Off Black og Anthracite Grey, med matte og blanke overflater i børstet aluminium. Den har justerbar dryppeskål, som gjør det enkelt å veksle mellom ulike kaffestørrelser.

Nespresso Expert og Expert&milk er tilgjengelig i Nespresso Boutiques og online på nespresso.com. Prisen er kr 2499 for Nespresso Expert og kr 2999 for Nespresso Expert&milk.

Powered by Labrador CMS