Nespresso Inissia

Pressemelding fra Nespresso 24. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny Nespresso-maskin for den lekne!

Den sjarmerende maskinen er inspirert av morsomme, smarte og høyfunksjonelle elementer, hvor enkelhet er prioritert. Strømlinjeformet for optimal effektivitet, lever maskinen opp tilNespressositt rykte for high end-teknologi.

25 sekunder

Trykk, vanntemperatur og kaffemengde er viktige faktorer for å oppnå den beste kaffeopplevelsen. Med 19 bar trykk, og med Grands Crus-kaffe fra de aller beste bønnene, gir Inissia den samme, gode

har forhåndsinnstilte program slik at du får den perfekte kaffestørrelsen hver gang. Maskinen tilhører energiklasse A og slår seg automatisk av etter 9 minutter. Inissia erNespressosin letteste maskin og veier bare 2,4 kilo. Kapselbeholderen tar i mot 11 brukte kapsler, og maskinen har en vanntank som rommer 0,7 liter.

Design

Inissiavant også prisen Red Dot for produktdesign i 2014. Konkurransen Red Dot har eksistert siden 1955 og er en meget anerkjent internasjonal konkurranse som premierer kvalitet innen

høyteknologiske hverdagsprodukter. Konkurransen anses som verdens største produktkonkurranse og det var i år 4815 ulike bidrag fra 1816 selskaper representert av 53 ulike nasjoner. 

Fem permanente, to Limited Editions

I det faste sortimentet kommer Nespresso Inissia i fargene White, Black, Ruby Red, Pure Orange og

Grey. I tillegg kommer to maskiner i Limited Edition-farger: Summer Sun og Blue Sky.

Inissia er tilgjengelig 1. april i Nespresso Boutique, på nespresso.com, på Nespresso app og hos utvalgte Nespresso-partnere, og har en veiledende pris på kr 799.

Powered by Labrador CMS