Nespresso Lattissima Pro

Pressemelding fra Nespresso 25. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny toppmodell fra Nespresso

Kaffe med melk

Med Lattissima Pro sitt nye ett-trykks melkesystem med egen melkebeholder kan du enkelt nyte en god kopp kaffe med melk. Du kan selv justere mengden og tykkelsen på melkeskummet og kvaliteten

optimaliseres av et avansert steamersystem. Ved å kombinereNespresso Grands Crus-kaffevarianter med melk utvides kaffeopplevelsen og du kan nyte nye smaker i hverdagen.

Opplyst berøringsskjerm

Lattissima Pro har et elegant design med en opplyst lettfattelig berøringsskjerm. Via berøringsskjermen kan du enkelt justere maskinen til å lage dine favoritt kaffeoppskrifter med og uten melk. Til tross for avansert teknologi, er den enkel og intuitiv å forstå.

Høy kvalitet og hygiene i fokus

Nespresso Lattissima Pro har en elegant finish i børstet aluminium med innslag av rene metalldetaljer. Maskinen har en vanntank på 1,3 liter, melketanken rommer 0,5 liter og kapselbeholderen tar i mot mellom 13 og 16 brukte kapsler. Alt dette for at du enkelt skal kunne lage kaffe med og uten melk. Maskinen har et automatisk renseprogram, og er vurdert av et Internasjonalt Sertifiseringsorgan for å sikre høy renslighet. Delene kan også trygt vaskes i oppvaskmaskinen.

Maskinene er tilgjengelig 1. april i Nespresso Boutique, på nespresso.com, på Nespresso app og hos utvalgte Nespresso-partnere, og har en veiledende pris på kr 4999.

Powered by Labrador CMS