Nespresso Trieste og Napoli

Pressemelding fra Nespresso 8. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nespresso hyller Italia med to nye kaffevarianter

Nespresso lanserer to nye kaffeblandinger i begrenset antall, inspirert av de italienske kaffebyene Trieste og Napoli.

Stemningsfulle piazzaer, unik arkitektur og et kjøkken i verdensklasse: La Dolce Vita i Italia er evig forlokkende.

Trieste - en kulturell smeltedigel

I Trieste har tyskere, øst-europeere og latinamerikanere tilført sitt eget kulturpreg på det italienske. Kaffedrikkingen speiler byens mangfold, og variasjonene er mange. Stor eller liten kopp, med eller uten melk- i Trieste er alt lov.

Trieste Limited Edition Grand Cruer en delikat blanding av arabicabønner, kjennetegnet ved rund tekstur, hint av sjokolade og hasselnøtter og et friskt innslag av frukt. Kaffen har et intensitetsnivå på 9 og egner seg best som en ristretto (25 ml). Melkeentusiaster vil oppleve at kaffen får en helt ny karakter når den serveres som cappuccino.

 Napoli - der kun espresso er kaffe

Pulserende Napoli ligger i Sør-Italia, og er byen der trenden med å drikke kaffe i hjemmet startet. Slik gikk den mørke drikken fra å være forbeholdt aristokratene på kaffehus, til å bli allemannseie. I motsetning til Trieste, drikkes kaffen i Napoli kun på en måte: liten og mørk. For napolitanerne er ordet ”kaffe” synonymt med det vi andre kaller espresso.

Napoli Limited Edition har høy intensitet, røykfylte undertoner og treaktige aromaer. Kaffen er en blanding av arabicabønner med et hint av Robusta, samt og et sirupspreg. Aromaen har undertoner av sorte teblader. Limited Edition Napoli har et intensitetsnivå på hele 11, så denne er ikke for nybegynnere. Drikkes som en ristretto (25 ml) eller en enda mindre kopp (15-20 ml.) for en autentisk smaksopplevelse.

Begge kaffetypene selges også som duopakker med en liten smaksguide slik at man kan sammenligne de to Grands Crus-kaffeblandingene.

Trieste og Napoli Limited Edition er kun tilgjengelig i et begrenset antall. Kaffekapslene selges i Nespresso Boutique, på nespresso.com, mobile.nespresso.com, via Nespresso Club på 800 87 600, samt via applikasjoner til iPad, iPhone og Android.

Pris 3,90 per kapsel (39 per kaffeeske med 10 kapsler) 

Tilgjengelig fra 8. april 2013

Powered by Labrador CMS