Nespresso Umilk

Pressemelding fra Nespresso 28. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

I sin kontinuerlige streben etter å levere den ultimate kaffeopplevelsen til medlemmene iNespressoClub utvider Nespresso nå sin portefølje av U-kaffemaskiner med sin siste nykommer: Umilk. I tillegg til at Umilk-maskinen enkelt tilbereder din foretrukne Grand Cru har Umilken integrert beholder for fersk melk som gir ytterligere fleksibilitet og brukervennlighet til deg som foretrekker både kaffe- og melkedrikker. Melkeskummeren, Aeroccino3, gir deg jevnt og fint melkeskum for både varme og kalde melkeoppskrifter, samtidig som den er meget enkel å rengjøre.

Med sitt smarte moduldesign kan Umilk tilpasses alle rom. Den justerbare vanntanken og Aeroccino3 kan enkelt skyves bak maskinen, slik at fasongen kan endres i stil med rommets interiør. Det er en fornøyelse å bruke og vise frem Umilk-maskinen, som passer dem som ønsker optimal brukervennlighet, rent design, samt kaffe og melkedrikker av høyeste kvalitet. I tillegg til den stilfulle fasongen husker Umilk din foretrukne koppstørrelse slik at du ikke trenger å spesifisere den hver gang. Takket være de forhåndsprogrammerte ristretto-, espresso- og lungostørrelsene trenger man ingen omprogrammering. Umilk-maskinens praktiske koppstøtte gjør kaffebryggingen enklere og er utformet for å passe både store og små kaffekopper.

Umilk byr på det ypperste av brukervennlighet og dens minimalistiske design pakker inn den nyeste teknologien. Foruten å kunne varme seg opp på bare 25 sekunder, tilbyr Umilkautomatisk brygging slik at kaffen blir påbegynt straks du setter i Nespresso-kapselen og med letthet lukker det elegante skyvestykket. Den samme prosessen skaper en ideell kaffelevering som gir et optimalt resultat, siden Umilk-maskinen stopper automatisk etter ønsket vannmengde og gir et optimalt resultat. Den umiddelbare stoppen av kaffeflyten gjør den også til en av de reneste maskinene fordi den forhindrer drypping og automatisk løser ut hver enkelt kapsel. Samtidig som maskinen bruker disse banebrytende funksjonene, kan brukerne dessuten ha god samvittighet ettersom Umilk har en optimal energiprofil for denne maskinklassen. Mer enn 50 % av maskinen er laget av resirkulerte materialer (som ikke er i kontakt med næringsmidlene), og den slår seg automatisk av når den ikke er blitt brukt på 9 minutter.

Umilk har en optimal brukervennlighet hva gjelder funksjonalitet og design, og dens minimalistiske og moderne utseende passer elegant inn i ethvert hjem. Maskinen er tilgjengelig i to farger – Pure Cream og Pure Black – og er avrundet med en lekker finish og elegante runde kanter med Nespresso-signaturen inngravert på sidene.

Umilk vil koste NOK1499,-og er tilgjengelig fra september 2013 i Nespresso Boutiques, på www.nespresso.com via Nespresso Club på tlf. 800 87 600 og hos utvalgte elektronikk- og kjøkkenkjeder.

Powered by Labrador CMS