Nespresso Variations 2012

Pressemelding fra Nespresso 14. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nespresso Variations 2012 - Årets julekaffe

Nespresso lanserer Variations 2012: Tre kaffevarianter med herlig smak av forskjellige nøtter.

Ventetiden er over for Nespresso-elskere når de årlige Variations nå er ute. Variations er spesielt utviklede Limited Edition Grands Crus for høytiden, som i år inneholder smaker av tre forskjellige nøtter: Kokosnøtt, hasselnøtt og macadamianøtt.  Med utgangspunkt i én enkelt Grand Cru får hver kaffevariant sin helt unike karakter som omfavner den naturlige aromaen som er tilsatt.

Årets Variations byr nok en gang på Nespresso sin kaffeekspertise og innovasjon. I årets Variations prøvde Nespresso sine kaffeeksperter en ny tilnærming og jobbet med bare én «smaksfamilie».  Med en diskret blanding av den runde og fyldige Grand Cru Livanto – den Grand Cruen som har den optimale profilen for å komplettere forskjellige smaker – tilsatte ekspertene høyst individuelle toner og naturlige aromaer fra de tre gourmetnøttene.  Hver enkelt av Variations 2012 har en intensitetsgrad på seks på en skala fra én til ti, og er med sine delikate aromaer et perfekt akkompagnement til sesongen.

Limited Edition Variations 2012 fra Nespresso

Hasselnøtt – Kombinasjonen av lettristede hasselnøtter med Grand Cru Livanto avslører en pralinesmak som gir den en fin og myk smak i munnen.

Macadamianøtt – Den rike duften av macadamianøtt kombinert med den runde Grand Cru Livanto gir en overraskende friskhet og avslører undertoner av sitrus.

Kokosnøtt – En perfekt harmoni mellom kokosnøtt-tonene og Grand Cru Livanto skaper en gourmetopplevelse som minner om kokosmakroner.

Variations 2012 serveres best som en 40 ml espresso, men kan også nytes med melk.  Variations Hasselnøtt er perfekt som en delikat Latte Macchiato som avdekker smaken av hasselnøttpraline og myke toner av karamell og ristede nøtter. Variations Kokosnøtt fremhever de perfekte tonene av kokosnøtt og melken gir den en myk og glatt følelse som passer ypperlig som en Latte Macchiato. Cappuccinodrikkere kan også nyte sin favorittkaffe og melkeoppskrifter tilberedt med Variations Macadamianøtt. De rike tonene av macadamianøtter smelter sammen med det myke melkeskummet og gir en delikat Cappuccino med lettristede undertoner.

Hver av Variations 2012 er tilsatt 100 % naturlig aroma og inneholder bare brente og malte kaffevarianter og ingen allergener.

Variations er tilgjengelig fra 12. november 2012 i Nespresso Boutique i Oslo og Bergen, på www.nespresso.com, via mobilapplikasjoner og via Nespresso Club på tlf. 800 87 600. 

Powered by Labrador CMS