Nespresso Variations

Pressemelding fra Nespresso 10. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nespresso lanserer kaffe med delige dessertsmaker - Variations

Siden 2006 har Nespresso hvert år lansert naturlig smakstilsatt kaffe før jul. Blant Club-medlemmene omtales den bare som "julekaffen". Nå er den her igjen, denne gangen inspirert av delikate desserter!

Fansen fikk i våres valget mellom smakeneHazelnutDessert,Apple Crumble,Berry Cupcake,Lemon PieogChocolate Mint. De tre variantene som fikk flest stemmer på Facebook varHazelnut Dessert,ChocolateMintogAppleCrumble. Disse kaffevariantene slippes nå somLimitedEdition VariationsGrands Crus, og er kun tilgjengelig i en begrenset periode.

NyeLimitedEdition Variationser laget på kaffe av beste kvalitet. Basen erLivantoGrand Cru, som er en balansert og rund kaffe. Kombinasjonen avLivantoog de nyeVariations-aromaene gir en spennende smaksopplevelse.

Kaffen ligger på nivå 6 påNespressosin intensitetsskala, som går fra 1 til 13.Variations Limited Editioner et midlertidig tilskudd til de permanenteNespresso Variations, som erVanilio, Ciocattino og Caramelito.

 Hazelnut Dessert: som kjeks med nøtter

Når hasselnøttaromaene møter karamelltonene fra Livanto Grand Cru, går assosiasjonene

raskt til hjemmelagde kjeks.

Chocolate Mint: et lite stykke luksus

Mørk sjokolade i kombinasjonen med frisk mint er en uslåelig klassiker. Denne smaken kan tilfredsstille selv den mest kresne feinschmecker.

Apple Crumble: tradisjonell og fruktig eplekake

Kaffen har enn balansert smak av bakte epler og kjeks, og med aromaer som minner om rykende fersk eplekake. 

Serveringstips:

Variations Grands Crus kommer best til sin rett når de serveres som 40 ml espresso. Kaffen passer også perfekt som base i en melkebasert kaffedrikk som Cappuccino og Latte Macchiato.

Se www.nespresso.com/variations for kaffeoppskrifter med de nyesteVariations.

 

Pris og tilgjengelighet

Hazelnut Dessert, Apple Crumble ogChocolate Mint Limited Edition Variations Grands Crus fra Nespresso er i salg fra 10. november.Variations Limited Edition er tilgjengelig i Nespresso

Boutiques i Oslo, Bergen, Sandvika og Stavanger, samt via Nespresso Club på tlf. 800 87 600, www.nespresso.com, samt på våre mobile nettsider og via Nespresso-app på Android, iPad og iPhone. Pris per kaffekapsel er 4,19 kroner.

Powered by Labrador CMS