Philips Senseo Keith Haring

Pressemelding fra Phlips 12. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips lanserer SENSEO® Keith Haring Limited Edition:

Kunst og kaffe - En inspirerende start på dagen  

Philips nye kaffemaskin, SENSEO® Keith Haring Limited Edition, kombinerer lekent kunstverk med fersk og velsmakende kaffe. Kaffemaskinen har et unikt design som pynter opp kjøkkenbenken, og gir deg en ekstra munter og god start på dagen. 

New York-kunstneren Keith Haring har inspirert mange med sine karakteristiske symbolske kunstverk, og nå preger Harings signaturstil den siste kaffemaskinen fra Philips SENSEO®.  Med SENSEO® Keith Haring Limited Edition er det like enkelt som alltid å få en velsmakende kaffekopp på mindre enn ett minutt, fra en kaffemaskin litt utenom det vanlige.  

- Vi i Philips er opptatt av å drive produktutvikling, men også å prøve nye morsomme prosjekter. Vi håper dette samarbeidet gjør de små kaffeøyeblikkene enda litt mer inspirerende, sier Max Hellström, PR manager hos Philips Consumer Lifestyle.      

Om SENSEO® Keith Haring Limited Edition

Ved kjøp av maskinen får man også to unike SENSEO®-kopper med Harings design. Den avtakbarevannbeholderen gjør det enkelt å lage kaffe til hele vennegjengen, og Friele kan friste med stor variasjon i kaffe og melkebaserte kaffedrikker.Avkalkningsindikatoren minner deg på når kaffemaskinen må avkalkes, og den automatiske avstengningen reduserer energiforbruket.  

SENSEO® Keith Haring Limited Edition er tilgjengelig i begrenset antall hos www.senseo.no/keithharing, www.frieleshop.noog www.komplett.no fra og med 11. juni 2012. Veiledende pris er: kr 999. Kaffeputene til maskinen fås kjøpt i både dagligvarebutikker og elektrokjeder.

Om Keith Haring

• Amerikansk kunstner som er mest kjent for sine dristige figurer og sin særegne fusjon av kunst, ulike gatestiler og forbrukerkultur.

• Samarbeidet med Andy Warhol på 1980-tallet satte virkelig fart på Keith Harings karriere, og de to hadde en rekke utstillinger sammen.

• Keith Harings energiske tolkning av pop art og graffitikunst har inspirert en rekke artister, deriblant Madonna som hadde en lignende tilnærming da hun lanserte sin egen karriere.

• Haring sine dristige linjer og aktive figurer bærer et budskap om vitalitet og samhold.

Powered by Labrador CMS