Kärcher SC 1

Pressemelding fra Kärcher 22. april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny effektiv håndholdt dampvasker fra Kärcher

Kärcher har lansert en unik løsning for rengjøring av små flater. Den effektive, kompakte og håndholdte dampvaskeren SC1 er nå kommet på det norske markedet. Den lille enheten har et trykk på 3 bar, varmes opp på 3 minutter, og er svært enkel å håndtere. Den er på størrelse med en gjennomsnittlig vannkoker, og kan oppbevares i et kjøkkenskap eller på badet, og er dermed perfekt også i hjem med liten lagringsplass.

Hendig størrelse, kraftig damp og godt utvalg av tilbehør sørger for at SC1 dampvasker gir et meget godt rengjøringsresultat. Den rengjør alle typer harde overflater grundig og effektivt, og gir svært gunstige rengjøringsresultater på armaturer, servanter, veggfliser, vinduer, speil, avtrekksvifter, kokeplater og platetopper etc. Selv ekstra fastsittende skitt, kalkrester og fettflekker fjernes raskt og effektivt. SC 1 rengjør dypt uten bruk av kjemikalier, og kommer lett til på områder som er vanskelig å nå.

Dampvaskeren har en nyutviklet kjele som gir en oppvarmingstid på kun 3 minutter. Med så kort forberedelsestid og enkel håndtering er SC1 ypperlig til raske rengjøringsjobber. I likhet med Kärchers øvrige dampvaskere, gjør også denne lille modellen hygienisk rent uten rengjøringsmidler. En vitenskapelig studie gjennomført av det anerkjente Enders Laboratorium, et medisinsk laboratorium i Tyskland spesialisert på diagnostisering av smittsomme sykdommer, bekrefter at dampvaskeren fjerner 99,99 % av alle vanlige husholdningsbakterier*. Den er derfor svært ideell for bruk i hjemmet.

Maskinen veier bare 1,5 kg, og med håndmunnstykket er SC 1 er en svært praktisk håndholdt enhet perfekt til rengjøring av kjøkkenbenk o.l. For rengjøring av fuger og beslag, vil en detaljdyse eller rundbørste være ypperlig, mens kraftdysen er super på belegg som sitter ekstra godt fast. Alt tilbehør kan festes til en forlengelsesslange, og gjør det lett å nå trange områder eller vanskelige hjørner.Med ekstra gulvmunnstykke, som klikkes enkelt på plass, kan den brukes som en gulvmopp med ergonomisk arbeidsstilling ved gulvrengjøring. SC 1 er kompatibel med alt av tilbehør til Kärchers øvrige dampvaskere.

SC1 selges hos et stort utvalg Kärcherforhandlere, med eller uten gulvmunnstykke.

Powered by Labrador CMS