Kazam Tornado 348

Pressemelding fra Kazam 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

KAZAM lanserer verdens tynneste smarttelefon

Det europeiske mobilmerket KAZAM lanserer i dag en av de mest banebrytende smarttelefoner på markedet. KAZAM Tornado 348 er verdens tynneste smarttelefon og kommer på det norske markedet i januar 2015. I tillegg til en banebrytende design – den er kun 5,15 mm tykk – har den hele åtte prosessorkjerner samt AMOLED-skjerm.

Nordmenn kan se fram til en verdensnyhet i januar, når KAZAM Tornado 348, verdens tynneste smarttelefon, kommer i butikken. KAZAM, som per i dag er Europas raskest voksende mobilprodusent, lanserte sine første generasjoner med smarttelefoner i 2014. Nå legger produsenten for alvor press på konkurrentene med lanseringen av det mest interessante mobilkjøpet for 2015 – KAZAM Tornado 348 – som i skrivende stund er verdens tynneste smarttelefon!

KAZAM Tornado 348, som kun er 5,15 mm tykk, slippes sammen med KAZAM Tornado 350. Til tross for en slank design har telefonen en lynrask prosessor med hele åtte kjerner under dekslet. Dette gjør KAZAM Tornado 348 til en av de mest kraftfulle smarttelefonene på markedet. KAZAM Tornado 350 har også en åttekjerners prosessor, og mens KAZAM Tornado 348 må anses som den mest designorienterte av de to, kan man fristes til å kalle KAZAM Tornado 350 for en ekte arbeidshest.

"Vi er stolte over å kunne presentere KAZAM Tornado 348 og KAZAM Tornado 350 i Norge. Det er fantastisk å stå her bare ett år etter at vi etablerte KAZAM og presentere en verdensnyhet av dette kaliberet," sier Frank Jensen, COO og VP for Norden og Tyskland. Frank Jensen fortsetter: "Det er vanskelig å se for seg at en smarttelefon kan bli tynnere om den fremdeles skal ha plass til lader og minijack-inngang. Det kan altså godt hende at KAZAM med Tornado 348 vil sette standarden for hvor tynn en kvalitetstelefon kan være, med den teknologien som bransjen har til rådighet per i dag og den nærmeste framtiden."

Ikke nok med at KAZAM Tornado er tynn, kraftfull og stilfull, den ligger også i et prisleie som langt de fleste har råd til. Den forventes å få en veiledende salgspris på kun 2599,–. Den litt større KAZAM Tornado 350 får en veiledende salgspris på 1999,–. Begge modellene kommer i butikkene på utvalgte europeiske markeder allerede i november, mens i Norge vil de bli tilgjengelige i januar. Vil man være sikker på å være blant de første som får tak i en av nyhetene fra KAZAM, kan man forhåndsbestille produktene fra 1. november på www.kazam.mobi.

"Vi har registrert en overveldende interesse og en enorm etterspørsel etter verdens tynneste telefon fra alle markedene i Europa. Basert på entusiasmen vi har sett hos forhandlerne vi har presentert KAZAM Tornado 348 for, tror jeg ikke det er noen tvil om at KAZAM Tornado 348 vil bli en gigantisk suksess. Bestillingene strømmer inn, og vi har allerede solgt ut hele første produksjonsbatch. Vår produksjonsavdeling klarer ganske enkelt ikke å holde tritt, og det er derfor vi i Norge må vente et par måneder før den kommer i salg her. Men den er garantert verdt ventetiden," avslutter Frank Jensen.

KAZAM Tornado 348 kommer både i en hvit og en svart versjon. Den vil bli bredt tilgjengelig i Norge fra begynnelsen av januar 2015.

Powered by Labrador CMS