Bildet av denne stekepannen følger med i pressemeldingen fra Smeg Nordic. Foto: Smeg
Bildet av denne stekepannen følger med i pressemeldingen fra Smeg Nordic. Foto: Smeg

SMEG LANSERER KJØKKENTØY

Kombinasjonen av tittelen «Smeg presenterer ny produktkategori» i en pressemelding og et bilde av en stekepanne tyder i hvert fall på dette.

Publisert

– Smeg har i flere tiår produsert høyteknologiske hvitevarer og husholdningsprodukter med stort fokus på design og stil. Nå er det på tide å utvide produktkategoriene – i høst lanseres en helt ny produktkategori i Smeg-familien. Mer informasjon kommer snart, heter det i pressemeldingen som ble sendt ut fra Smeg Nordic den 14. august.

Smeg ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, et tettsted ved Reggio Emilia nord i Italia, og er ifølge pressemeldingen i dag en av landets ledende produsenter av husholdningsapparater. 

Også proffmarkedet

– Smegs produkter har i mer enn 60 år blitt betraktet som smakfulle og elegante løsninger i moderne husholdninger takket være selskapets samarbeid med verdenskjente arkitekter, skriver Smeg Nordic.

De viser til at Smeg i tillegg til husholdningsapparater også er involvert i profesjonelle forretningssektorer, med divisjonene Foodservice og Instruments som har spesialisert seg på henholdsvis storkjøkken-/catering-utstyr og elektromedisinske instrumenter.

– Smeg-gruppen er, takket være en bedriftskultur som legger maksimalt fokus på produktkvalitet, teknologi og design, kjent over hele verden som en av de viktigste representantene for italienskprodusert kvalitet, skriver Smeg Nordic.

Powered by Labrador CMS