Nike+ Kinect Training

Pressemelding fra Microsoft 4. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Xbox og Nike skal revolusjonere hjemmetrening

Nike+ Kinect Training gir deg Nike-opplevelsen i stua

I forbindelse med E3 i Los Angeles lanserte i dag Microsoft og Nike en ny epoke innen hjemmetrening med det Xbox 360-eksklusive spillet Nike+ Kinect Training. Et spill spesielt utformet for å hjelpe idrettsutøvere på alle nivåer med å nå treningsmålsetningene ¬ i egen stue.

Uansett treningsmål gir Nike+ Kinect Training deg det verktøyet du trenger for å komme dit du ønsker. Ved hjelp av Kinect kan erfarne personlige trenere vurdere fysikk og bevegelser for å kartlegge forbedringsområder og lage et personlig treningsprogram for å hjelpe deg med å nå dine mål. Med tilbakemeldinger i sanntid for å sikre korrekte stillinger og bevegelser, utvikler det skreddersydde treningsprogrammet seg sammen med deg, og bidrar med dette til at du blir bedre trent, raskere og sterkere.

Yusuf Medhi, markedsdirektør for Interactive Entertainment Business i Microsoft, sier at de ved å kombinere forståelsen og kunnskapen Nike har med store idrettsutøvere med Kinect har utviklet et personlig treningsprogram som er noe helt annet enn hva som finnes i dag. ¬ Kinect blir instruktørenes øyne i Nike+ Kinect Training, og sikrer med dette engasjement og personlig tilpasning som visker ut skillene mellom en treningsøkt med personlig trener og et spill, sier han.

Nike er ledende innen sportsinnovasjon, og har utviklet nye måter for å inspirere idrettsutøvere på alle nivåer med digitale tjenester som Nike+ og Nike+ FuelBand. Med Nike+ Kinect Training kan trening med Nike tilpasses alle ¬ fra de profesjonelle til en som nettopp har kommet i gang.

Stefan Olander, vice president i Digital Sport i Nike, sier de med Nike+ Kinect Training gir alle tilgang til den samme treningen som gis eliteutøvere. ¬ Dette kombinerer vår forståelse av de største utøverne i verden med den utrolige sensorteknologien fra Kinect for Xbox 360. Nike+ Kinect Training vil gjøre det gøy å trene hjemme, sier han.

Ta treningen et hakk videre med å konkurrere om utfordringer, sende oppfordringer til venner og forbli tilkoblet med mobile apper som holder deg motivert og klar for neste treningsøkt. Nike+ Kinect Training vil være tilgjengelig på Kinect for Xbox 360 i løpet av julen 2012.

Powered by Labrador CMS