Xbox 360 spillportefølje

Pressemelding fra Microsoft 4. juni 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Med spill som Halo 4 blir er det nok en gang grunn til å juble for alle spillentusiaster

Halo 4 - Gears of War: Judgement - Call of Duty: Black Ops II, Forza HorizonŠ

Etterlengtet gjensyn med Master Chief, tilgang til verdens råeste superbiler, utfør magi og dans til du ikke orker mer. I dag presenterte Microsoft en spillportefølje som viser at Xbox 360 er konsollen for absolutt alle.

Med Master Chief i spissen, viste Microsoft frem en rekke eksklusive titler til Xbox 360. Blant annet Forza Horizon, Fable: The Journey og Gears of War: Judgement. I tillegg ble det vist frem helt nye spill som Ascend: New Gods, Wreckeater, At0m og Lococyle.

Phil Spencer, vice president i Microsoft Studios, sa at 2012 er et meget viktig år for Microsoft, og påpekte at det kun er en konsoll hvor du får underholdning som passer absolutt alle. 

- Vi har i år en fantastisk spillportefølje med etterlengtede titler som Halo 4, Forza Horizon, Fable: The Journey og nye spill som blant annet Wreckeater og Lococycle. Det i tillegg til at du på Xbox 360 best kan oppleve favoritter som Call of Duty: Black Ops II, sa han.

Om du er eventyrlysten, en racingenutisiast eller danseløve, er det garantert noe for deg i porteføljen som Microsoft i dag hadde gleden av å presentere:

• "Ascend: New Gods" (Signal Studios, Microsoft Studios).

Signal Studios, som utviklet "Toy Soldiers", har gleden av å annonsere det nye rollespillet (RPG) "Ascend: New Gods". Bli med en gruppe mektige krigere som er skapt for å tjene gudenes vilje. Bekjemp de udødelige mens du avverger angrep fra rivaliserende spillere og sørger for egen innflytelse i den globale Ascend-konflikten. Episke kamper på tre nivåer foregår i enorme landskap. "Ascend: New Gods" byr på tilkoblingsmuligheter med mobil og Xbox LIVE du ikke har sett maken til før. Kjemp mot andre Xbox 360-spillere fra mobilen, skaff deg makt og prestisje og overfør alt til konsollen ‹ når som helst og hvor som helst.

• "Avatar Motocross Madness" (Bongfish, Microsoft Studios).

Den klassiske motorcrosserien (MX) kommer nå tilbake i "Avatar Motocross Madness". Fly over store hopp og foreta utrolige triks i ekstreme offroad-løp, hvor du kan konkurrere med vennene dine i det sosiale nettverket Bike Club. Du kan utfordre venners tider og poengsummer, samt delta mot gjenferdene deres slik at du hele tiden er på toppen av listen. Deretter kan du ta med sykkelen til tre enorme områder for nye opplevelser: fristil, innhenting av spesielle gjenstander og leting etter skjulte hemmeligheter. "Avatar Motocross Madness" finner frem den moroa og spenningen som den opprinnelige serien hadde, på en helt ny måte.

• "Dance Central 3" (Harmonix Music Systems Inc., Microsoft Studios).

Den bestselgende serien med dansespill til Kinect kommer denne høsten med "Dance Central 3". Spillet har i tillegg til de nyeste låtene klassikere fra 70, 80 og 90-tallet. Med Usher, Daft Punk, Gloria Gaynor, 50 Cent og mange flere vil "Dance Central 3" bli en sikker vinner på festen.

• "Fable: The Journey"

(Lionhead Studios, Microsoft Studios). "Fable: The Journey" byr på en helt ny måte for å oppleve den utrolige historien og idylliske verdenen til Albion, som fans kjenner og elsker. ³Fable: The Journey² finner sted 50 år etter hendelsene i "Fable III", og her blir du spurt om å hjelpe den mystiske Theresa, som kaster deg inn i et actionfylt eventyr, fullt av farlige fiender, hårreisende forfølgelser og morsomme personligheter. "Fable: The Journey" er bygget opp fra grunnen av for Kinect, og gir deg muligheten til å bruke magi som et dødelig våpen, forsvare deg selv i kamp og løse puslespill på reisen, slik at du kan bli en helt. ³Fable: The Journey² kommer til Norge 12.oktober 2012.

• "FIFA 2012". 

FIFA 13 har all dramatikken og uforutsigbarheten som eksisterer i den virkelige fotball verdenen. Med innovasjoner som revolusjonere kunstig intelligens, dribling, ballkontroll og fysisk lek, representerer spillet den største og dypeste funksjon sett i franchisets historie.

 "Forza Horizon" (Playground Games/Turn 10 Studios, Microsoft Studios).

Med en kombinasjon av den autentiske og legendariske "Forza Motorsport", med en festival atmosfære og den åpne landeveiens frihet, er "Forza Horizon" et meget intensivt og handlingsfylt racingspill som finner sted i kulissene av verdens mest unike motorsportparty. Med et unikt landskap, dristige kjøreferdigheter som må håndteres, fengende musikk og krevende konsentrasjonsspill, byr "Forza Horizon" på en engasjerende opplevelse med mulighet for å stanse og starte spillet igjen, samtidig som den unike realismen, mangfoldet og innovasjonen som "Forza"-serien alltid har, beholdes.

• "Gears of War: Judgement" (Epic Games, People Can Fly, Microsoft Studios).

"Gears of War: Judgment" tar deg tilbake til tiden før den opprinnelige "Gears of War"-trilogien, til rett etter Emergence Day som har definert hele universet i "Gears of War". Følg Kilo Squad, ledet av Damon Baird og Augustus "The Cole Train" Cole, mens de kjemper for å redde byen Halvo Bay fra en ustoppelig fiende i det mest intense "Gears"-spillet som hittil er laget. "Gears of War: Judgment" introduserer en rekke nye muligheter for flerspill, inkludert OverRun, en spennende ny konkurransemodus basert på kategorier, som vil sette Locust og COG-soldater ansikt til ansikt i kamp, på en måte som er helt ulik det Gears-fans hittil har opplevd. "Gears of War: Judgment" vil lanseres verden tidlig i 2013.

• "Halo 4" (343 Industries, Microsoft Studios).

Med "Halo 4" kommer Master Chief tilbake og representerer starten på en ny saga i det populære franchiset som har formet hele underholdningsbransjen. E3 2012 viser verdenspremiere på "Halo Infinity Multiplayer", inkludert den flunkende nye, historiebaserte opplevelsen kjent som Spartan Ops. Som den første i sitt slag, er Spartan Ops et episodeeventyr ‹ kan spilles som solo eller i samarbeid med opptil 4 spillere ‹ og blander engasjerende historier med visuelle effekter av høy kvalitet og actionfylte spill. Spartan Ops vil utvide "Halo 4"-opplevelsen til å gå langt ut over selve spillanseringen. "Halo 4" lanseres 6. november 2012, og vil være den mest episke og utforskende kampanjen som hittil er ført, sammen med banebrytende action for flere spillere samtidig.

• "Happy Wars" (Toylogic Inc., Microsoft Studios)

"Happy Wars" er et actionfylt multiplayer-spill som setter ulike tegneseriehelter mot hverandre på utrolige arenaer. Du kan styre hvem du vil av 3 ulike figurer ‹ kriger, magiker eller prest ‹ i en rekke ulike kamparenaer, inkludert steppeområder, en mørk verden og havbunnen. Spill med venner og opplev action i stor skala, bruk magiske formler og angrip slott mens dere samarbeider for å overvinne fiender.

• "Joe Danger: The Movie" (Hello Games, Microsoft Studios).

Med kulissene til det mest populære filmspillet som noensinne er laget, kan du lage egne actionscener, hvor du selv gjør alle stuntene. Ved å bruke flere titalls stuntbiler og muligheten til å produsere alle typer actionsjangre du kan tenke deg, kan du perfeksjonere stuntene til publikums store glede, eller sjokkere publikum med mislykkede forsøk. Fest Joe Dangers hjelm og tross døden for å imponere regissøren.

• "Lococycle" (Twisted Pixel Games, Microsoft Studios).

Vi presenterer I.R.I.S.: 2 ganger klassens beste på den velrenommerte Big Arms Academy's School of Assassination. I.R.I.S. mestrer over 40 ulike kampformer uten våpen, og har Sensei-status i Jiu-jitsu, Aikido, Krav Maga og Jeet Kune Do. Hun er like dødelig med kniver, håndvåpen og det siste innen kjerneteknologi. I.R.I.S. snakker over 50 språk flytende, og kjenner så å si alle lokale skikker, og kan derfor menge seg med og forsvinne i et hvilket som helst land i verden på et øyeblikk. Hun var første kvinnelige kadett som løp en mile på under 4 minutter - med 3 minutter og 40 sekunder. Og alt dette er ikke nok til å slite henne ut. Twisted Pixel Games har gleden av å presentere "Lococycle". Med dagens kriminelle har vi behov for morgendagens helter.

• "Madden NFL 2012".

Madden NFL 2013 er helt nytt, fra oppstart til credits. Hver modus og hver piksel har blitt gjennomgått og er klar for å levere den mest innovative og autentiske "Madden NFL 2013" opplevelsen i seriens historie.

• "Mark of the Ninja" (Klei Entertainment, Microsoft Studios).

"Mark of the Ninja" er et sidegående actionspill med stealth fra Klei Entertainment, som kombinerer velfungerende 2D-animasjon med intenst stealthspill. Observer fiendene dine på avstand, manipuler dem med dine verktøy og gjennomfør planen din med presisjon. Men vær forsiktig ‹ du er like skjør som du er mektig.

• "Matter" (blindwink, Microsoft Studios).

Opplev en helts reise gjennom en mystisk og visuelt imponerende verden. "Matter" bringer den unike visjon av Academy Award-vinnende regissøren Gore Verbinski eksklusivt til Xbox 360 og Kinect.

• "Wreckateer" (Iron Galaxy, Microsoft Studios). "Wreckateer

• "Resident Evil® 6." 

"Resident Evil 6" har 3 ulike, men sammenvevde historier, hver og én med et eget par hovedfigurer til bruk i solospill eller samspill, både offline og online. Leon S. Kennedy jobber sammen med agenten Helena Harper, mens Chris Redfield er i team med det andre BSAA-medlemmet Piers Nivans. Med er også Jake Muller, leiemorderen og sønnen av den berømte Albert Wesker, i samarbeid med den tilbakevendte Sherry Birkin. Alle seks står overfor nye grusomheter de må bekjempe for å overleve det globale utbruddet av C-viruset. The Stick of Truth er skrevet og stemmesatt av Trey Parker og Matt Stone, og har blitt den mest episke South Park-opplevelsen til dags dato. Skaff deg en plass sammen med Stan, Kyle, Kenny og Cartman, og hjelp dem i et hysterisk eventyr for å redde South Park som bare fjerdeklassinger kan. Du kan hente inn klassiske South Park-personligheter for oppdraget, som f.eks. professor Chaos eller Jesus, bevæpnet med maskingevær. Selv kan du være bevæpnet til tennene med et arsenal av magiske våpen og en mystisk rustning for å bekjempe krabbefolk, undertøysgnomer, hippier og andre onde krefter. Hvis du lykkes, blir du South Parks redningsmann og får befestet høy sosial status ved South Park Elementary. Hvis du mislykkes, vil du for alltid bli kjent som ... en taper.Med en blanding av action og grusomheter som må overleves, ser "Resident Evil 6" ut til å bli den mest dramatiske horror-opplevelsen i 2012.

• "South Park: The Stick of Truth."

The Stick of Truth er skrevet og stemmesatt av Trey Parker og Matt Stone, og har blitt den mest episke South Park-opplevelsen til dags dato. Skaff deg en plass sammen med Stan, Kyle, Kenny og Cartman, og hjelp dem i et hysterisk eventyr for å redde South Park som bare fjerdeklassinger kan. Du kan hente inn klassiske South Park-personligheter for oppdraget, som f.eks. professor Chaos eller Jesus, bevæpnet med maskingevær. Selv kan du være bevæpnet til tennene med et arsenal av magiske våpen og en mystisk rustning for å bekjempe krabbefolk, undertøysgnomer, hippier og andre onde krefter. Hvis du lykkes, blir du South Parks redningsmann og får befestet høy sosial status ved South Park Elementary. Hvis du mislykkes, vil du for alltid bli kjent som ... en taper.

• "Tomb Raider."

Bevæpnet med kun rå instinkter og fysisk evne til å presse seg ut over hva menneskelig utholdenhet er i stand til, leverer "Tomb Raider" en intens og dristig historie i Lara Crofts fotspor, hvor man følger hennes utvikling fra en redd, ung kvinne til herdet overlevelsesmaskin.

• "Tom Clancy¹s Splinter Cell®: Blacklist."

USA har et militær tilstedeværelse i to tredjedeler av landene verden over. En gruppe på 12 har fått nok og starter en terror ultimatum kalt Blacklist - en dødelig nedtelling av eskalerende terrorangrep på amerikanske interesser. Sam Fisher er leder for den nyopprettede fjerde Echelon enhet: en hemmelig enhet som svarer utelukkende til president i USA. Sam og hans team må jakte ned disse terroristene med alle midler, og stoppe svarteliste nedtellingen før den når null.

• "Wreckateer" (Iron Galaxy, Microsoft Studios).

"Wreckateer" bruker Kinect for å sette deg til å styre et massivt angrep med katapult for å knuse flere slott. Med hjelp fra Wreck og Tinker reiser du over store områder, og med 6 magiske prosjektiler ødelegger du 60 slott som kryr av gnomer.  Sikt og fyr av hvert skudd, og kontroller det på veien med spesialfunksjoner og bevegelser, slik at du kan føre prosjektilene mot målet. Bruk et arsenal med flygende, eksplosive, splittende og hamrende prosjektiler, og bli kjent med grenseløse muligheter slik at du med "Wreckateer" kan stå for den fullstendige destruksjon.

Powered by Labrador CMS