Xbox One

Pressemelding fra Microsoft 10. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Xbox One bringer fremtidens dataspill til live

Microsoft Studios og verdens største og mest anerkjente utgivere avduker blockbuster-spill for Xbox One, med flere eksklusive titler enn noen gang tidligere i Xbox’ historie.

Innlat deg på et heroisk eventyr for å få hevn på slagmarkene i antikkens Roma. Fyr opp motorene i en ny utgave av den høyest rangerte racing-franchisen de siste 10 årene.1 Kjemp for å overleve i en oppslukende, åpen verden som yngler med tusenvis av vandøde. I dag, kvelden før Electronic Entertainment Expo (E3), sparket Microsoft i gang en ny epoke for dataspill og underholdning med en overveldende rekke av blockbuster-spill for Xbox One spill- og underholdningssystemet. Her vises hvorfor Xbox One vil være den ledende plattformen for spillopplevelser når den i november lanseres i 21 markeder over hele verden.

Størst utvalg eksklusive titler

Under E3-pressemøtet avduket Microsoft et imponerende utvalg av Xbox One verdenspremierer, med blockbuster-titler fra noen av verdens mest innovative og ledende studioer, inkludert 343 Industries, Crytek, Turn 10 Studios, Remedy, DICE, Capcom og Insomniac Games, kombinert med støtte fra praktisk talt alle ledende utgivere i bransjen. 

̶ Microsoft Studios er forpliktet til å gjøre Xbox One til det beste stedet å spille spill, med flere titler under utvikling og flere kommende eksklusive titler enn noen gang tidligere i Xbox’ historie” sa Phil Spencer, Corporate Vice President, Microsoft Studios. ̶ Med utrolige spill som ‘Forza Motorsport 5,’ ‘Ryse: Son of Rome’, ‘Dead Rising 3’, ‘Halo Xbox One’, ‘Kinect Sports Rivals,’ ‘Project Spark’ og ‘Quantum Break,’ vil Xbox fortsette å lede bransjen med de mest eksklusive nyhetene, nye IP- og blockbuster-franchiser som vil begeistre spillere i det kommende tiåret og videre fremover i tid, sa Phil Spencer.

Verdens mest visjonære utviklere viste hvordan de har utnyttet den enorme kraften og ytelsen til Xbox One for å utvikle en ny generasjon spill som ser ut og kjennes helt unikt. Drevet av kraften i Xbox One, nye Kinect og den ekspansive kraft i Xbox Live. Det anerkjente studioet Crytek avduket “Ryse; Son of Rome ” en episk action- og eventyrhistorie som senker deg i den brutale og intense romerske krigføringen. ” Ryse; Son of Rome ” utvider spillopplevelsen med Xbox SmartGlass og Game DVR og lar deg beordre legioner gjennom stemmestyring ved hjelp av Kinect.

Den prisbelønte utvikleren Turn 10 Studios viste frem fantastiske bilder og adrenalinfylt action i “Forza Motorsport 5”, det nyeste tilskuddet til denne genre-definerende racing-franchisen. "Forza Motorsport 5” er bygget opp fra bunn av for å dra fordel av Xbox One og nettskyens enorme kraft. “Forza Motorsport 5” har revolusjonerende Drivatar-teknologi som lærer hvordan du og dine venner kjører, leverer virkelig menneskelig atferd og et stadig større nettverk av motstandere som er klare til å kjøre mot deg — selv når de ikke er online.

Microsoft gledet også spillere med verdenspremiere på en trailer for “Halo Xbox One,” det neste kapittelet av den prisbelønte Xbox-franchisen utviklet av 343 Industries som vil ta deg med på en ny reise i Halo-universet som starter i 2014.

Andre høydepunkter på Microsofts presselansering  inkluderte “Dead Rising 3”, det neste kapittelet i Capcoms massivt populære zombie-franchise som kommer eksklusivt til Xbox One. “Project Spark,” et åpent, digitalt lerret som gir alle mulighet til å bygge, spille og dele sine egne verdener, spill og historier med millioner av andre på nett; og “Sunset Overdrive,” et skytespill  fra en ikke så fjern fremtid utviklet av Insomniac Games, som leverer en spill-opplevelse i stadig endring med et arsenal av eksplosive og kraftige våpen.

De beste flerspiller- og underholdningsopplevelsene gjennom Xbox Live Gold

Medlemskap i Xbox Live Gold tilbyr eiere av Xbox One en førsteklasses service som gir inngang til til en ny generasjon av online spill- og underholdningsopplevelser, inkludert en utvidet liste med venner som lar deg spille med flere mennesker via Xbox Live. Ikke bare kan et eksisterende Xbox Live Gold-medlemskap for Xbox 360 føres over til Xbox One. Nå kan hvem som helst i hjemmet ditt få tilgang til de fleste Gold-medlemsfordelene på din Xbox One uten tilleggskostnader. 2  Ditt Gold-medlemskap følger deg hvor enn du går, og gjør en hvilken som helst konsoll til din egen.

Xbox Live Gold på Xbox One gir dataspillere nye fordeler som gjør det enklere og artigere enn noensinne å spille nettbaserte spill med vennene dine. Xbox Live Gold låser opp Twitch som en innebygd opplevelse med Xbox One. Spillere kan sende spillene sine på en smidig måte, og se og samhandle med andre direktesendte spilloverføringer. 3Twitch på Xbox One inkluderer også evnen til å oppdage spesialtilpassede, relevante og innebygd sosialt videoinnhold som omfavner alt fra e-sportshendelser til brukergenererte, originale show og gjennomganger av spill. Andre fordeler med Xbox Live Gold på Xbox One er bl. a. følgende:

Powered by Labrador CMS