Nintendo 3DS Professor Layton and the Miracle Mask

Pressemelding fra Bergsala 30. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

PROFESSOR LAYTON AND THE MIRACLE MASK TAR SERIEN TIL NINTENDO 3DS

Løs et mysterium med Professor Layton for første gang i 3D når en ny historie utfolder seg i Professor Layton and the Miracle Mask den 26. oktober

30. august 2012 – Arkeologen og gåtemesteren Professor Layton er tilbake i et splitter nytt eventyr som vil gi spillere et dypere innblikk i professorens fortid enn noen gang tidligere: Professor Layton and the Miracle Mask. Den seneste tittelen i den populære serien vil være tilgjengelig i Europa den 26. oktober 2012, eksklusivt til Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL.

Fans kan glede seg over 150 helt nye puslespill og gåter, et nytt sett med minispill og hele 365 ekstra puslespill som distribueres gjennom Nintendo Network - en gåte om dagen i et helt år fra spillets lansering!

I Professor Layton and the Miracle Mask, som er det femte spillet i serien, vil du møte Layton, Luke og Emmy en stund etter hendelsene i Professor Layton and the Spectre’s Call. Den modige trioen blir tilkalt for å stoppe en mystisk skurk som går under navnet ”The Masked Gentleman” fra å terrorisere byen Monte d’Or med magiske, mørke mirakler. Professoren mistenker at en magisk maske kalt ”The Mask of Chaos” kan være involvert, og ryktene forteller at masken gir den som bærer den mektige krefter. Åpenbaringen tar Layton tilbake til den mørkeste episoden i hans fortid, som før øvrig kan innholde løsningen på dagens problemer. Disse tilbakeblikkene introduserer Laytons foreldre og barndomsvennen Randall, og lar deg spille som den 17 år gamle Layton som må betale en høy pris når han oppdager sin lidenskap for arkeologi…

Spillet inneholder fortsatt den animerte sjarmen og håndtegnede grafikken som vi kjenner fra Professor Layton-serien, men denne gangen bys det også på 3D-animasjoner og karaktermodeller som gir spillet visuell dybde. Spillet inneholder også et splitter nytt spillmodus hvor en ung Professor Layton utforsker eldgamle ruiner og trenger din hjelp for å nå utgangene til en rekke underlige kamre og samtidig unngå hindringer og fiendtlige mumier.

Det finnes også tre nye minispill i professorens koffert. I Toy Robot-utfordringen må du kontrollere en opptrekksleke som alltid beveger seg tre steg i gangen og navigere en rekke innretninger underveis, kan du få roboten trygt i mål? Den andre utfordringen er One-Stop Shop hvor evnene dine til å stokke hyller på best mulig måte blir satt på en prøve – du lykkes bare dersom du klarer å lokke kundene til å kjøpe alt i hyllene på en gang. Sist, men ikke minst, vil du i Rabbit Show hjelpe Luke med å trene en sirkuskanin som blir ansett som uskikket til å opptre av sirkusdirektøren. Snakk med kaninen og lær den nye triks som vil overbevise direktøren til å la ham komme tilbake til sirkuset. Følg med på den offisielle Professor Layton-siden for nye avsløringer om Professor Layton and the Miracle Mask før det lanseres i Europa den 26. oktober 2012, eksklusivt til Nintendo 3DS og Nintendo 3DS XL!

Powered by Labrador CMS