Shaun the Sheep i 3D til Nintendo 3DS

Pressemelding fra Bergsala 16. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

SHAUN THE SHEEP KOMMER TIL LIVE PÅ NINTENDO 3DS

Nintendo slår seg sammen med prisbelønte Aardman Animations for å lansere eksklusive nye episoder av Shaun the Sheep i 3D til Nintendo 3DS

– Nintendo har inngått et samarbeid med prisbelønte Aardman Animations, skaperne bak Chicken Run og Wallance And Gromit, for å kunne gratis tilby Nintendo 3DS-eiere splitter nytt SpotPass™-innhold i 3D. Fra og med den 7. mars vil Shaun the Sheep-fans kunne se Shaun og vennene gjøre nye rampestreker på en ukentlig basis gjennom 15 eksklusive 3D-klipp.

Episodene kan sees gratis via Nintendo Video™, og følger Shaun og vennene på nye eventyr i 3D for aller første gang. Hele gjengen er samlet, inkludert Shaun, Timmy, Blitzer, bonden og flokken, og nå kan du altså følge dem hver uke på Nintendo 3DS.

I den første episoden, tilgjengelig via Internett fra den 7. mars, kan du bli med Shaun og vennene når de drar ut på piknik. Vil de kunne nyte en avslappende dag på landet uten at bondens fisketur kommer i veien?

Nintendo Video gir deg musikkvideoer, eksklusive komedier, animasjoner og action på Nintendo 3DS, og hver uke vil nye episoder bli lastet ned til din Nintendo 3DS via SpotPass-funksjonen. Men de fleste videoene vil ikke ligge ute lenge, så ikke vent så lenge at du går glipp av dem. Last ned Nintendo Video fra Nintendo eShop i dag for å begynne å se.

Laurent Fischer, PR- og markedssjef for Nintendo i Europa, kommenterer ”Vi er stolte av å jobbe sammen med Aardman Animations for å lansere Shaun the Sheep sine første 3D-eventyr til Nintendo 3DS via SpotPass. Følg med på Nintendo Video med din Nintendo 3DS for regelmessig oppdatert innhold som du kan nyte.”

Aardmans medgrunnlegger og styreformann, David Sproxton, sier: ”Som selskap ser vi alltid frem mot ”the next big thing”, teknologiske fremskritt som vil forbedre opplevelsen til vårt publikum. Som et studio arbeider vi allerede med 3D-formater i vår kommende langfilm, men man kan trygt si at vi alle ble utrolig imponert første gang vi prøvde Nintendo 3DS. Det å kunne være med å bidra til noe så nyskapende som Nintendo 3DS helt fra starten av er en ekstraordinær opplevelse for oss, og vi ser frem til å se Shaun the Sheep på Nintendo 3DS og å jobbe med Nintendo for å gjøre framskritt.”

De 15 3D-klippene av Shaun the Sheep vil være tilgjengelig via Nintendo Video fra den 7. mars 2012.

Vennligst besøk www.nintendo.no for mer informasjon om Nintendo 3DS, Nintendo Video og SpotPass. Se traileren her: http://media.bergsala.se/SHAUN_3DS.MOV

Powered by Labrador CMS