Krusell skjermbeskyttere

Pressemelding fra Krusell 1. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Krusell lanserer et bredt sortiment av skjermbeskyttelse  

Krusell har i over 20 år beskyttet forbrukeres dyrebare telefoner og andre bærbare, elektronikkprodukter med sine futteraler. Krusell lanserer nå et bredt sortiment skjermbeskyttelse for mobiler så vel som nettbrett.  

I den senere tid har selskapet opplevd stor etterspørsel fra sine distributører og forhandlere om å tilføre skjermbeskyttelse i sitt produktspekter.  

– Produktutviklingen av den nye skjermbeskyttelsen har vært veldig tidkrevende, fordi vi ville være hundre prosent sikre på at produktene vi lanserer vil være det beste alternativet på markedet. Vi har et velkjent varemerke som bygger på en langvarig tillit fra våre kunder, og de forventer at vi skal tilføre smarte løsninger som gjør hverdagen deres enklere, sier Ulf Sandberg, adm. dir. i Krusell.  

Krusells skjermbeskyttelse er av høy kvalitet og har den spesielle egenskapen at den er selvlegende ”Self-healing”. Dette innebærer at beskyttelsesfilmen kan vende tilbake til sitt opprinnelige til tros for riper. Dette er en unik egenskap som oppnås takket være nanoteknologi og som vil komme kundene til nytte i den daglige bruken.

– Frem til nå er det visse smartphone-brukere som velger å ikke bruke skjermbeskyttelse fordi de mener at produktene på markedet i dag demper skjermen og gir en dårligere fingertuppsfølelse. Når du bruker Krusells skjermbeskyttelse har du en optisk, klar film som verken ses eller kjennes takket være at den er ultratynn men likevel ekstremt sterk. Usynlig, beskyttende og selvlegende er ordene som best beskriver den nye generasjonen skjermbeskyttelse fra Krusell. Den offisielle lanseringen finner sted ved Mobile World Congress i Barcelona, sier Ulf Sandberg.  

Veiledende forbrukerpriser:

For mobiler:   180 NOK

For nettbrett: 280 NOK

Powered by Labrador CMS