MEST POP PÅ TILBEHØRSSIDEN

Med tall for antall solgte deksler fra sytti ulike land, har Krusell gitt ut sin liste over de mest populære mobilene i april.

Publisert Sist oppdatert

Basert på sine salgstall for spesiallagde deksler, har Krusell satt opp listen over de mobilene det blir bestilt mest av denne typen tilbehør til.

Noe overraskende topper Sony Xperia Z listen for april, denne modeller er nemlig vanntett så her er det nok design som har fått folk til å bestille deksler.

– Interessen for Xperia Z er fortsatt sterk, noe som ses på at modellen innehar topposisjonen på listen for andre måned på rad. Men en ny konkurrent for Xperia Z er like rundt hjørnet, ettersom Samsungs Galaxy S4 akkurat har kommet i butikk og forventes å bli en bestselger. Med disse konkurrentene er det ingen tvil om at Apple kommer til å måtte kjempe i framtidens kamp om konsumentene, sier Ulf Sandberg, administrerende direktør i Krusell, i en pressemelding.

Med disse konkurrentene er det ingen tvil om at Apple kommer til å måtte kjempe

Krusell har en egen fabrikk i Thailand og omsatte i 2012 for 140 millioner svenske kroner i Europa, i Asia for 70 millioner.

KRUSELL-TOPPEN APRIL

1. (1) Sony Xperia Z 

2. (2) Samsung I9500 Galaxy S4

3. (3) Apple iPhone 5

4. (-) HTC ONE

5. (8) Apple iPhone 4 

6. (5) Sony Xperia ZL

7. (9) Samsung Galaxy i9300 SIII Mini

8. (6) Samsung I8190 Galaxy S III 

9. (4) HTC One Sv

10. (-) Sony Xperia V

* Tall i parentes viser plasseringen forrige måned.

Powered by Labrador CMS